Toysdaily 玩具日報

[影片] Rider Girls!!!

This one is much much much BETTER.

KAMEN RIDER, KAMEN RIDER, RIDER, RIDER!!!!!!!
genesicgaogaiga 發表於 6-5-2011 09:28 PM

:*:*:*.............
sorry, 昨晚無開聲, 今日開了黎聽, 我決定收番我的[評語, i don"t likeit∼∼∼
i like th ...
Quentin 發表於 6-5-2011 07:57 PM

揾女嚟唱幪面超人,唔新啦,我地香港75年已經有嘞,隊band仲好upbeat~~~
http://www.youtube.com/watch?v=GxXjZ_Rk260
頭像被屏蔽
又唔係好差,但又冇乜吸引力,感覺係玩得來唔敢去得太盡咁
而家D女唔靚唔SEXY,首歌唔POP又唔熱血,兩頭唔到岸
再唔係搵AKB48,Cosplay齊咁多rider一齊出場,咁就算幾樣衰,人海戰術都會吸引眼球.
我好樂意佢地做我1-5姨太.
bad-aries 發表於 7-5-2011 12:06 PM

留番個比我都得卦~~~~
終於明白點解韓國組合會超晒日本班了...
終於明白點解韓國組合會超晒日本班了...
玩具 發表於 7-5-2011 03:27 PM

:)~~~~
有人問我鍾意拉打多 D定係少女多 D,你話呢?
Garycharm 發表於 5-5-2011 06:58 PM

Kamen Rider GIRLS

http://kamenridergirls.jp/

[SUBBED] Kamen Rider GIRLS - Let's Go RiderKick 2011 (PV Full ver.) VVMeGaMRedZVV  10 videos Subscribe Subscribed

http://www.youtube.com/watch?v=iRs-BSMgqnI

Good~!Thx~
:71:
頭像被屏蔽
我最鍾意呢兩個, 超感動
老天尊 發表於 9-5-2011 08:36 AM

thx for sharing!:77:
Black真係好型, 緩緩步向鏡頭; 兒時睇得著迷; 懷念, 感動!:$
你哩啲型子, 食慣好嘢, 哩啲都係等我黎啦.
bad-aries 發表於 8-5-2011 11:43 PM

呵呵~~~~師兄你好鬼衰的, 呵呵~~~
thx for sharing!
Black真係好型, 緩緩步向鏡頭; 兒時睇得著迷; 懷念, 感動!
roystoy 發表於 9-5-2011 07:47 PM

大次子 發表於 10-5-2011 02:27 AM

:66:正 !!!
睇過好多次都仲笑得出 !
大次子 發表於 10-5-2011 02:27 AM

惡攪...:time: