Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 用左買金毛的錢買左其他玩具!原來....

我買左4個"柑".一本過期口靚"模"寫真..同埋"獅王"果味牙膏....:71:

照樣可以合體做"柑模獅王":34:
我買左4個"柑".一本過期口靚"模"寫真..同埋"獅王"果味牙膏....

照樣可以合體做"柑模獅王"
老文 發表於 6-5-2011 11:10 AM

有冇相睇啫.......:35:
well done!:71:
我買左4個"柑".一本過期口靚"模"寫真..同埋"獅王"果味牙膏....

照樣可以合體做"柑模獅王"
老文 發表於 6-5-2011 11:10 AM

:34:
:77:
good...1盒換5盒:71:
請問巴c幾$入呀??:shy:
請問巴c幾$入呀??
小天使 發表於 15-5-2011 12:41 PM

$8xx
開頭諗住可以千五六買GX-59,點知一出已經出晒事,都係個句,一出用炒價買條氣真係唔順,唔係有錢無錢問題,相信 ...
宇宙之王者 發表於 5-5-2011 14:45

agree:71:,小弟之前都開post講過呢個問題,仲比人媽X添
呢隻毛毛出成咁,2叉幾野??唱緊咩歌仔呀??連初出訂價都嫌貴啦最多值叉3,4到咋
chunto0731 發表於 6-5-2011 01:00

係啦……小弟都唔明,未出呢隻野之前,一大堆人喺度開post鬧bandai設計得點差點差,又話唔會買又剩,點知原本呢個又訂咗,嗰個又買咗,又一大堆人開post讚佢呢樣好嗰樣好,而家諗深一層,陰毛論:事前想用呢度嘅力量堆低呢隻野個價,但失敗咗!:p

但更失敗嘅……係明知隻野唔值,但比呢度嘅突然正面反應同場內搶購氣氛所帶動下,又一窩蜂去用炒價買,小弟真係無野講:42:
係啦……小弟都唔明,未出呢隻野之前,一大堆人喺度開post鬧bandai設計得點差點差,又話唔會買又 ...
七國咁亂 發表於 15-5-2011 02:38 PM

隻野最失敗地方....換件太多...:blame:最重要既"頭","膊頭"夠膽死合体時係抆插,合金魂最驟忌抆插ga ma...:53:將2個頭(1大1細)拿中間size,用一個頭&膊頭合体....咁就算分体/合体時,咪唔會頭大身細/頭細身大囉!!咁隻獅子就要做番細些少.....飛機個比例又唔啱.駕駛倉唔會咁大~~隻腳踝又係1個問題..最後我朋友上網睇過盒野既說明書,佢話隻細機械人"#"住飛機飛既個碌"#避"都要抆插ga...隻野我扣咗佢好多分,係望上去d色水睇過以前的合金魂,所以副野最多值14...
係啦……小弟都唔明,未出呢隻野之前,一大堆人喺度開post鬧bandai設計得點差點差,又話唔會買又 ...
七國咁亂 發表於 15-5-2011 02:38 PM

反而大帝就咁睇會做得好過毛毛,副野以六神做藍圖,應該唔會抆插
good~~~~
我就用左果18漁買反安得魯美達號玩!!
可能我對金毛無愛,
我覺得樓主的,
可以更耐玩,
我之前買左隻超獸合金魂,
點知個頭係插落去,
點鍾意佢, 都假喇, 之後就罰企,
無錢洗, 要入ht, 賣返出去, 都唔覺得可惜,
或者, 樓主買唔到金毛係好事呢...
頭像被屏蔽