Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 真.北斗無雙 fans club ( wellcome to upload yours here !!)

Vol.4 Ken $99 now
Vol.5 Raoh issued
Vol.4 Ken $99 now
Vol.5 Raoh issued
S20081997 發表於 4-8-2011 05:53 PM

好平喎!
好平喎!
mushroom 發表於 4-8-2011 07:01 PM
yes,
noone buy ?? :30:

I feel pose not good ,
so I also havent buy :44:

Vol.5 is worse than Vol. 4 :42:
Q ver ~

have sound :he: :he:
好平喎!
mushroom 發表於 4-8-2011 07:01 PM

buy vol 4 ken @ $80

Vol 5 Raoh $100 @ MK
北斗fans club開左咁耐都未支持過, 身為fans嘅我今次要大大力咁十卜下先得喇!!!!!:blame:

北斗fans club開左咁耐都未支持過, 身為fans嘅我今次要大大力咁十卜下先得喇!!!!!

...
aeromanCCM 發表於 18-8-2011 11:20 PM
:time::$~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
剛睇晒蒼天之拳!

其實幾好睇的,講下北斗神拳的來源,人物描寫得不錯,我覺得比北斗健次郎(拳四郎)更有性格,故事亦算完整,對於拳道的追求,和北斗神拳存在的意義,有更深的描述,戰鬥場面亦都有突破。

當然就沒有雷奧這些咁經典的角色出現了。另外故事有爛尾,作者雖然有病在身,但都堅持完成作品,希望原哲夫的Fans,可能呢套係佢最後作品,大家要留意了!

另外有一幕講主角的前世,都係有三兄弟(才了一個),是向北斗致敬呢。
故事亦算完整 > 另外故事有爛尾 ..............................

read "real books" or computer ?? thx
S20081997 發表於 24-8-2011 12:32 PM

邊個著左尤莉亞套甲!!???? :no:
故事亦算完整 > 另外故事有爛尾 ..............................

read "real books" or computer ?? thx
S20081997 發表於 25-8-2011 03:09 PM

打少左,沒有爛尾至真,當然作者沒病可以作下去。

我租書睇的。
http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... 440126?u=siuqinchan

北斗之拳 (玉皇朝) 1-27

好平
邊個著左尤莉亞套甲!!????
aeromanCCM 發表於 25-8-2011 09:07 PM
尤莉亞herself ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~