Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 失望!《創.戰紀》Tron Legacy Kelvin Flynn Light Cycle

無明 發表於 5-5-2011 12:24 AM

你唔開心?
頭像被屏蔽
小改造隻人仔再加埋車都唔錯!

呢個問題嚮睇第一集果陣已經當笑話睇~
如果要夾硬去科學化~ 就要加入 FLY 裡面個理論~
雖然佢係單重組~ ...
BeastHeart 發表於 4-5-2011 05:03 PM

我睇第一集時已經有耐了 (好似tvb pearl睇的) 所以都唔太記得個故事講乜. 如果一定要說, 就係唔明電子同現實點cross-over? 好似如果我寫program, 加了1千萬在tron內, 咁我可以攞d現錢出來用? (定係只得 user同iso可以實體化?)

tron legacy對我來說是ok啦, 不過有種"到喉唔到肺"的感覺. jeff bridges之前說是講父子情的, 但我又唔太feel到. 講特技, 又只係light bike 戰時比較好睇. 不過聽說會有 tron 的動畫版, 希望可以講多d個background啦~
我睇第一集時已經有耐了 (好似tvb pearl睇的) 所以都唔太記得個故事講乜. 如果一定要說, 就係唔明電子同現 ...
jeffloh 發表於 5-5-2011 01:38 PM

本身套戲唔係太深~ 只不過出左名就多人懶深入化...
:ar:
我之前都係嚮明珠台睇~ 之後買到VCD~
叫明多小小...
佢純粹係擬人化~ 將所有軟件化成人形~
主角俾掃瞄左入去再走返出泥~
概念係好前衛~
不過一深入就錯漏百出...
續集無修正... 以為繼續保留呢種浪漫... 變成敗筆之處.......
:o
如果電子世界真正存在...
走左生化危機 D 袁屍出泥事小..
芒亭D 怪點算........
:DD
小改造隻人仔再加埋車都唔錯!
Mikehk@ 發表於 5-5-2011 12:34 PM

我想知微星OR 極魂坐唔坐到?:D
最頂引係男主角同老豆重逢之後,一齊食飯,枱面居然有隻乳豬,電腦世界內那來一隻乳豬
最頂引係男主角同老豆重逢之後,一齊食飯,枱面居然有隻乳豬,電腦世界內那來一隻乳豬
gunbaron 發表於 5-5-2011 02:11 PM

兒童向嗎!
頭像被屏蔽
本身套戲唔係太深~ 只不過出左名就多人懶深入化...

我之前都係嚮明珠台睇~ 之後買到VCD~
叫明多 ...
BeastHeart 發表於 5-5-2011 01:51 PM

即係當叮噹大長篇睇就無問題了。
即係當叮噹大長篇睇就無問題了。
mushroom 發表於 5-5-2011 05:22 PM

講真~ 叮噹大長編內容有意義過佢好多.......:45:
頭像被屏蔽

Tron的玩具我淨係覺得果批6"發光有人臉及發聲人偶有驚喜,
其他都一貫普通美玩,唔特別...

ps:套戲我仲等緊孖碟裝再進一步劈價就入手了~
同埋睇ios唔好咩?我見佢好靚架wo~
成套戲純綷係一個情意結,令人失望
頭像被屏蔽