Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 新居入伙 x 童年回憶 [番外篇之最偉大場景-希臘雅典實景!]

if u dont mind, I want to choose one yr photo as wallpaper.
it is amazing !!!!!!
nela 發表於 3-5-2011 01:46 PM

當然不介意∼ 我影得唔係咁好,難得你唔嫌棄!
:71::71:
我想問下大大,你是跟團去?定係自己去?我想去希臘好耐了,一直無法成行。
可以給我一些資料參考 ...
metatron 發表於 3-5-2011 01:37 PM

我是自遊行的。我從羅馬飛過去。

其實好易去,我唔sure 香港有沒有直飛。如冇,都可以轉機去。
到雅典機場,乘metro去中心個站(藍紅線交匯站SYNTAGMA) , 只要45mins,一出站都會見到

雅典的交通尚算ok,搭metro都好方便,而且有英文指示。
Metro map in PDF: http://www.ametro.gr/files/pdf/AM_Athens_Metro-map_eng.pdf

景點都算集中,一張ticket包幾個景點,如#1 show的ticket, Euro12元

其中最大的就是好似聖域咁慢慢上山睇柱睇殿
:71::71::71:
D相影得好有動感...
D好信好吸引,搞到我都想去...
無買雅典娜像覺唔覺得係損失
無買雅典娜像覺唔覺得係損失
JUNOWONG28 發表於 3-5-2011 02:53 PM

其實唔貴,4歐,不過d色唔夾我之前TB買的場景,加上包裝好雞,怕整爛,所以唔勉強了
回復 19# falcon6k

感謝大大的INFO!:64:
真係強, 令我諗返起細細個個陣, 梗有一隻帶係身一樣,
但大大個帶係身, 竟然係去左半地個地球,
令人佩服....

我都想帶隻kabuto去日本呢....
哈哈
大大呢個trip真係令人羨幕
係我有生之年我都要去番次
拎隻神話去影張相!
:71:正, 羡慕呀~~!!!
有冇見到真正聖鬥士?火鍾有冇見到?
頭像被屏蔽
山吹老師 發表於 3-5-2011 03:58 PM

其實係咪跟平無12宮ga, 只有神典..
山吹老師 發表於 3-5-2011 03:58 PM

沒有...唔知係我去得少地方,定係根本冇
分分鐘當地人唔知有呢套卡通