Toysdaily 玩具日報

[週邊精品] 係人都知我玩美玩Marvel Toybiz美國隊長vs鐵人弄刀<1>

回復  聖鬥士JACK

兩極系列? 仲要係絕世同雪飲?

我要!!!!
rxrider 發表於 1-5-2011 10:33 PM

Jack俾的,我不外借了...:64:
頭像被屏蔽
好,吟得好!!

版主豈是池中物,
一見港漫便發傻,
扭盡六壬激死你,
有心出post浸豬籠。
無明 發表於 2-5-2011 11:17 PM

:64:我玩下咋…唔好刪acc呀~
做版主都唔容易,好易俾我地激死:64:
頭像被屏蔽
我地都好易俾激死, 做CO ROM都唔容易.
無明 發表於 2-5-2011 11:35 PM

鬼叫無明兄你硬係要挑戰版主咩~~ 咁就算版主真係針對你,你都無話可&#35500;啦~~ :x
你睇gum兄出post正正常常,已經冇俾人move post好耐啦~~~:DD
頭像被屏蔽
鬼叫無明兄你硬係要挑戰版主咩~~ 咁就算版主真係針對你,你都無話可&#35500;啦~~
你睇gum兄出pos ...
Devil_Fudou 發表於 3-5-2011 01:35 PM

金兄?
:unhappy:我dpost都無唔正常........結果..............
Can u explain why.....
雷神 3D Thor Movie 睇左未? 3.75" figure人物!

天下風雲600期大劫刀玩具 ...
無明 發表於 3-5-2011 01:30 AM

我唔係版主,亦唔識得版主,你問我都冇用喎:(
我唔係版主,亦唔識得版主,你問我都冇用喎
Devil_Fudou 發表於 3-5-2011 10:46 PM

U don't know me............ Devil..................??? :^
U don't know me............ Devil..................???
Douglas.M.Saint 發表於 4-5-2011 05:15 PM

你打街霸好勁嘛,三炒人地嘛,電玩區個個係咁講。:shy:
你打街霸好勁嘛,三炒人地嘛,電玩區個個係咁講。
mushroom 發表於 4-5-2011 05:19 PM

Honestly, I'm really very very strong in SF II Turbo, SF3.3 and SF Zero 3... But for SF 4, I'm just so so and can't compare with my previous glory............ :67:
Honestly, I'm really very very strong in SF II Turbo, SF3.3 and SF Zero 3... But for SF 4, I'm j ...
Douglas.M.Saint 發表於 4-5-2011 05:54 PM

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-133030-5-1.html

係呀,所以佢地話你風光不再......仲話唔怕叫你入來睇....:DD