Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 神級_ good jod.......

:71: 不過好貴
勁!!!!:71:

但係要量產都有咁既水準我諗至小要再等多五至十年。希望可以快D有咁既一日出現啦!
有得睇巳經好滿足~:42:
好神似
好想擁有
老老實實出隻張國榮、黄家駒、梅艷芳又或者出山利三(Toshi)我都諗下
呢一個本身造形塗滿白油的角色-小丑, 個頭雕真係唔覺有幾神似
小弟愚昧,我只覺佢同HT 隻都只係相差唔遠
分別只在神級價錢和平民價錢
老老實實出隻張國榮、黄家駒、梅艷芳又或者出山利三(Toshi)我都諗下
呢一個本身造形塗滿白油的角色- ...
hongwohse 發表於 2-5-2011 02:26 AM

I can recognize the actor immediately before the face painting !!!  1000 times better than HT.... Uh... May be not 1000 times, but at least 10 times better.
價貴同有冇人買都唔係重點,重點係1/6呢樣野可以去到咩地步!!
有人去追求極限係好事......
完美>>>>推動進步。:71:
頭像被屏蔽
gimme a break, 製作費要過萬?? Honestly 'why so serious'......
More awesome jokers.

未來幾年真係要好好研究植髮處理了...好似船長咁...其實可以用植髮啦...頭巾又可以遮醜...要高像真.... ...
heewing 發表於 1-5-2011 12:29 PM

i dont think real hair and PER eyes are compatible...each tim opening the head, you will have to fix the hair ..imagine that ..
好鬼正~~
好鬼正~~
lokia 發表於 5-5-2011 04:20 PM

X2:71: