Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 個個鬧金毛....又唔見鬧下暗黑天馬仙女............

今次限定二合一, 下次出分開一盒一盒賣, Bandai 本色.

您覺得會有再販嗎??
大澤佑香 發表於 1-5-2011 12:34 AM
頭像被屏蔽
有諗頭
大澤佑香 發表於 1-5-2011 02:45 AM

玩多次會場限定先...
金毛初訂果陣16XX, 後期尾升訂17XX-18XX, 因為多人訂自然街貨少, 有街貨當然貴幾舊啦....好正常, 個價一貼近2K D人就發曬癩上黎話擺買又唔值.....諗真D都係多3舊左右啫, 出當日亞虎大把啦, 係有D人可能唔上網唔清楚會出呢隻野而又有消費能力既人幾貴都願買, 比著你係舖頭 得番幾盒現貨死人都賣貴少少啦, 又唔見你地鬧下隻暗黑天馬仙女.....訂果陣唔洗1K, 而家行版網上BID到17K, 咪仲離譜......日版個價可能仲恐怖啦.............
經歷今次事件, 我估隻大帝可能多左人訂, 到時水浸都唔定.......可能好似SIC新電咁...... 我很快 發表於 30-4-2011 09:01 PM

因為暗黑天馬仙女是限定, 又有官方認可訂購店, GX-59只是普通版, 非限定, 性質上不同.

限定品唔訂等現貨, 升左用唔到正常價買, 只是自己的問題
頭像被屏蔽
估唔到咁多人仲存在幻想,有再版,如果真係有,b記又自打咀巴啦,
自己話係限定,但係又再版,雖然曾經有少量出過,但大多都冇,
只講神話最貴既都係神聖衣星矢OCE版,
oce青銅一輝就要睇香港搞唔搞魂展,如果搞,
拎黎hk賣當亞洲版就好似oce天馬咁跌哂價
不過就算咁,神話呢條line基本上冇再版,上面有大大話出boxset,唔係冇機會,
如果佢又放落限定,咪又係貴...
咁咪仲貴又未必買到........
最新港聞 發表於 1-5-2011 11:38 AM

都時都係要訂,如果咁樣出既話...
除非佢玩抽選...
神話係有再版的:36:
1.7K 確係過份 :67:
神話係有再版的
saint69hk 發表於 1-5-2011 05:53 PM

普通版ma
同你點知要等幾耐
pass, no need to think~
1.7K !?:x 有價無市乍嘛 ?
1.7K !? 有價無市乍嘛 ?
toycoffe 發表於 2-5-2011 11:23 AM

有價有市...
我覺得呢對玩具吸引力完全唔夠可以同金毛相提並論
已經上2千啦