Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: nakeman

親切的花子、種子及炮子

原文章由 nakeman 於 27-2-2007 10:01 PM 發表

唔好等素體喇,
玩左先喇…
而且素體都唔知有無得賣…:cool:

:die:有d舖話遲d有....好傍徨....:die:
我當初諗住每隻色嘅素體入兩隻架
而家.....可能寧頤買d有body嘅款lor ....
點解兩次我鍾意嗰款都係Ex 架:no:
原文章由 WalkerMachine 於 27-2-2007 10:23 PM 發表

:die:有d舖話遲d有....好傍徨....:die:
我當初諗住每隻色嘅素體入兩隻架
而家.....可能寧頤買d有body嘅款lor ....
點解兩次我鍾意嗰款都係Ex 架:no:

有素體既都好玩架,首推天使同魔鬼:^
原文章由 nakeman 於 28-2-2007 12:09 AM 發表

有素體既都好玩為?^

I have 魔鬼 ar, she is the only one I like among the 有素體 ones...
Well, there's one I quite like among the next serie, now that I know the 素體alone will be hard to get, I will seriously consider buying it ~~
原文章由 WalkerMachine 於 28-2-2007 12:51 AM 發表

I have 魔鬼 ar, she is the only one I like among the 有素體 ones...
Well, there's one I quite like among the next serie, now that I know the 素體alone will be hard to get, I will seriously con ...

係喎,唔怪得知你只兔仔有素體玩喇…原來有魔鬼…
下一彈有野岩你咩?又係ex呀?
原文章由 魚旦 於 27-2-2007 10:27 AM 發表
唉, 我買o左隻貓型, 但其中一隻上臂同前腕之間o既 joint 位勁鬆, 基本上一插隻前臂入去就會跌返出o黎...

而家搞到唔係好想再買...

邊只手鬆呢?素體還是武裝後的貓型呀?我果d ok緊喎…:?

原文章由 nakeman 於 28-2-2007 07:18 PM 發表

係喎,唔怪得知你只兔仔有素體玩喇…原來有魔鬼…
下一彈有野岩你咩?又係ex呀?

NO more EX lar :no::blame::die: ( 實則係下隻EX太似Bunny,興趣頓減)
我覺得下一彈第一款幾型.......或者入啦:ar: ( <---晦氣語調)
原文章由 WalkerMachine 於 1-3-2007 12:28 AM 發表

NO more EX lar :no::blame::die: ( 實則係下隻EX太似Bunny,興趣頓減)
我覺得下一彈第一款幾型.......或者入啦:ar: ( <---晦氣語調)

呵…

我覺得比兔仔醜樣…我唸下一彈ex都未必入…
不過烏型同人魚都中呀…
要努力搵錢番黎養呢班女呀…:sad:
頭像被屏蔽