Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] shf+figma+revoltech劇場 [ SFR ] 第十二話 情義

回復 4# 御遠將

多謝御遠將兄支持!! :64: 下一話會講架!!:58:
回復 5# F.S.飛煞

飛煞兄~~~:65:  多謝支持!!  a哥係時候現身啦!!:36:
回復 6# 原罪

原罪兄~~~ :65: 多謝支持呀~~~:77:  一樹點都係dcd教路,  冇咁快會追到既!!:38:
回復 7# 阿瞬軍曹

阿瞬!! 多謝支持!!:35:  好笑就好啦!!:35:  一陣我會去睇你果個!!:71: photoshop問題如果你唔介意我樂意同你討論下!!:handshake:
回復 8# 乳豬仔

乳豬兄~~:65:  多謝支持呀!!!:77:  路飛本身真係幾肉下......:72:  影佢同艾斯真係要加d心機.........:54:   只要你地睇得開心我都好happy!!:79:
回復 9# dennistoyS

多謝dennistoy兄支持呀~~~~:77:
回復 10# 乳豬仔

辛苦乳豬兄代回!!:64:  真係一個非常好既支持者!!!!:79:
回復 11# leoko

多謝leoko支持!!:77:  一樹都幾把心一環!!  希望佢冇事啦!!:63:
回復 12# JTOYZ

JTOYZ!!:65:   多謝支持!!:77:  呢個笑位我自已睇返都會笑!!:66:
回復 13# aeromanCCM

多謝aeroman支持呀!!  :77:   大家真係有我心啦!!:handshake:
等左好耐啦!!!:71:
依然精彩!!!

ps:路飛同艾斯,真係好醜怪,好似大陸d老番玩具呀!!!!!!!
回復  阿瞬軍曹

阿瞬!! 多謝支持!!  好笑就好啦!!  一陣我會去睇你果個!! photoshop ...
tommypaly 發表於 30-4-2011 01:54 AM

我完左個故仔再正式向你請求photoshop:*
回復 26# Gackt

多謝Gackt支持呀!!:77: 佢兩個真係樣丙到冇朋友.....:72:
回復 27# 阿瞬軍曹

好呀!!:73:
TOMMY兄用的背真配故事!:shiny:今次虽然没打斗场面但还是超精彩!:71:超好笑!:34:尤其是奈美的出现用上那些凶猛的表情!:x觉得真是好玩极了!:$哈哈!原来GILLS是暴走的拉打!:handshake:有意想不到的发展!:71:故事越来越精彩!:71::71:期待下一话!:D