Toysdaily 玩具日報

查看: 7679|回復: 67

[分享討論] 黑店 Post/ 唱舖 Post/ 不快經歷 Post, 是好是壞?

不知何時起, TD 不時會有負評店舖既 Post (非針對/ 回應任何 Post)
其實大家點睇呢?

買家方面, 當然係讚好, 可以知道邊間可信, 邊間有 Bad Record~
賣家角度, 當然係唔想有呢D Post, 日日開舖, 有咩差錯就無間地獄~
亦有可能可以係同行利用呢度黎打擊對手~

大家又點睇呢? ***(再次表明, 非針對/ 回應任何 Post)***
老實講,有d鋪頭真係好衰,唔講唔得
老實講,有d鋪頭真係好衰,唔講唔得
kirachan 發表於 28-4-2011 10:31 PM

大大認為最衰係邊類?
明厄訂扮有貨果D 都算黑人憎
網上世界咩人都有,除非自己經歷過,如果唔係可信情度會降低...
最緊要証明到係事實:74:
也可以。

但可能最后,所有店都會被點名批評,因為肯定TD這裡有打手。
網上世界咩人都有,除非自己經歷過,如果唔係可信情度會降低...
小堅 發表於 28-4-2011 10:35 PM

訂貨果D, 就真係小心行事
而態度果D就自己可以去判斷經歷
最緊要証明到係事實
老文 發表於 28-4-2011 10:35 PM

唔易証明, 而且有買家講冇賣家講
就算有, 賣家都要變葉問一打一百
賣家得一個, 但買家既同理心同代入投入感好易被挑起, 所以好易會變一打一百
也可以。

但可能最后,所有店都會被點名批評,因為肯定TD這裡有打手。
gazza1211 發表於 28-4-2011 10:36 PM

哈哈, 人人有份, 打個和, 呢個又幾有趣.........
訂貨果D, 就真係小心行事
而態度果D就自己可以去判斷經歷
movie_arms 發表於 28-4-2011 10:37 PM

訂貨只會去有信譽既鋪頭到訂...
頭像被屏蔽
我諗公道自在人心...
正如之前有人插精口口口肥仔 都係好壞參半...
...討論區就要有討論既特色麻...
我諗公道自在人心...
正如之前有人插精口口口肥仔 都係好壞參半...
...討論區就要有討論既特色麻...
果汁先生 發表於 28-4-2011 11:12 PM

但係個件事入面,有人係對人唔對事...
有幾多個真係對事唔對人...
個個睇完個樓主個段對話,都話肥仔有問題...
網上世界就係咁用,唔係上網做咩?發洩下,無問題!
但係個件事入面,有人係對人唔對事...
有幾多個真係對事唔對人...
個個睇完個樓主個段對話,都話肥仔 ...
小堅 發表於 28-4-2011 11:15 PM

嗯......依個問題...要睇返 睇到post既人 有無諗過依件事既可信性啦 加上有無分析到件事誰是誰非/even係無話邊個岩邊個錯 只係效會...

個人而言...我上次睇完之後 我個人覺得肥仔無錯