Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 聖衣神話暗黑鳳凰行貨已出

暗黑一輝的QC非常差!對鳳凰翼好多氣泡或塵粒,揀左好多隻先揀到一隻無咁多粒粒。這次做了驗屍官。
暗黑一輝的QC非常差!對鳳凰翼好多氣泡或塵粒,揀左好多隻先揀到一隻無咁多粒粒。這次做了驗屍官。
無限之住人 發表於 28-4-2011 04:06 PM

其實裝左上去之後,佢都係背面,唔多覺...
反而你盒底睇唔到有冇事...

P.S. 除非你用聖衣型態,唔係應該好少人裝埋對翼上去...
其實裝左上去之後,佢都係背面,唔多覺...
反而你盒底睇唔到有冇事...

P.S. 除非你用聖衣型態,唔係 ...
小堅 發表於 28-4-2011 04:09 PM

係囉...佢唔知係咪有心俾隻翼背面你睇..背面幾靚都無用, 可能個面出晒事:71:
可能翼我無咩用..反而CHECK下D甲有無甩皮多D...
呢隻鳳凰腳瓜好大舊...
係囉...佢唔知係咪有心俾隻翼背面你睇..背面幾靚都無用, 可能個面出晒事
可能翼我無咩用..反而CHE ...
ricky0706 發表於 28-4-2011 04:25 PM

我個盒都未得閒開黎玩...
見冇乜事就算...
我淨係睇個樣、頭盔、胸甲就算...
雖然不知是什麼事, 不過見佢在主板半分鐘內出一回應, 是否因為畀人hack左account狂出post, 才被截 ...
redfish 發表於 28-4-2011 10:14 AM

咁低能要屏蔽全部以往留言?:44:
禁止發新帖同回應唔得既?:62:
咁低能要屏蔽全部以往留言?
禁止發新帖同回應唔得既?
antitid 發表於 28-4-2011 05:04 PM

系統係咁,禁一個人之前個D留言都會冇晒...
按一個鍵,唔駛每個留言都要按一次...
Good function or not ?
mame169 發表於 28-4-2011 05:47 PM

對於廣告佬黎講係好...
頭像被屏蔽
無錯QC十分差
岩岩買左

- 社團$@)  + !) 有鐵牌
- 姑煮 #**
最鬼衰就係好地地做咩果四隻都係魂shop限定,唔限定都已經唔平啦...:53:

記得在一年前(當時重係早買早享受,遲買平兩舊既時代),諗住呢隻黑一輝會入返五六黎玩...
估唔到現在個玩具界攪成咁...我唯有放棄隻金毛...入左三隻,因為金毛可以等再版...呢隻就...

有聞話神話會有新系列...我朋友問我,出左新系列咁現在呢個系列會唔會唔會有再版....
呢個問題我都想請教下各位朋友既睇法...:42:
我買時都無特別睇...見到都唔會有完美..只係揀D無泡既,但有塵...

不過一開左盒拎出黎一摸,D塵又會抺得甩架喎....所以真係睇好唔好彩:34:

無限之住人 發表於 28-4-2011 04:06 PM
最鬼衰就係好地地做咩果四隻都係魂shop限定,唔限定都已經唔平啦...

記得在一年前(當時重係早買早享受 ...

睇下佢出新系列係咩,如果真係出Vol.2既話...
我諗舊個D再販機會會少D,因為個個都買新野...
頭像被屏蔽
係某個討論區見到有位師兄入咗8隻日版,真係死士中死士!