Toysdaily 玩具日報

查看: 5640|回復: 17

[玩具報告] 國產但原裝正版魔動王

之前見有brother入了一堆魔動王,我又去碰碰運氣,可惜只買得一隻,之後好想買多幾隻,但係呢set野係香港真係幾難搵,但於國內網相當流行,而且價錢平,而質素亦相當唔錯(除左配色),唔講咁多廢話大家睇相啦!
之前兩日係陶x網購賣,連運費唔使兩魚!
早兩日訂,今日送到!

[img][/img]
先黎風飄俠

加埋之前買既水倦俠

迷你版超級地隱俠

真係好迷你,不過!)雞人仔,仲平過200yen扭蛋,真係又好玩,又抵玩

迷你版超級水倦俠

[img][/img]

先黎DX大size地隱俠,TAKARA受權,我諗應該連個模都比埋國內,因為D組合位真係一流,完全係好正,關節鬆緊適中,呢隻野我比o左!!%人仔,真係抵!

嘩!呢個假期尾,一次過砌哂四隻真係過足隱!希望大家喜歡啦!
珠江啤酒?:what:
好物好物:71:(魔動王)
隻DX好正:71:
頭像被屏蔽
又唔差喎.....幾好幾好 。。。:43:
隻DX沒有分架號, 過佰件組件, 真係花在搵件的時間多過砌的時間
頭像被屏蔽
無意冒犯樓主, 小弟都入過魔動王既所謂國產授權正貨
但我覺得係真正授權正貨唔多信, 大陸既老翻, 加多隻 Takara 正式授權係小事一件, 無人會理
例如 Adidas, Nike 既老翻, 都翻到百份百, 乜野雷射都搞齊晒
我自己最難信既係日本公司會肯俾一間中國公司用咁既包裝, 印刷去生產佢地其下既玩具
而且我實在想不出有幾何日本會授權俾中國咁樣出晒中文改頭換面去生產
我買果隻都係同一出品, 質素的確 OK, 但就始終老翻味其重~
樓主PM我個賣家網.等我又入返隻DX先~~
樓主PM我個賣家網.等我又入返隻DX先~~   x 2

樓主....DX大size地隱俠~how many cm tall?

thx
:71:可惜我呢個白痴唔識係陶x網買野.....不過dx既大細係唔係同壽屋個只差唔多:?迷你真係好細喎:Q......
無意冒犯樓主, 小弟都入過魔動王既所謂國產授權正貨
但我覺得係真正授權正貨唔多信, 大陸既老翻, 加多隻 T ...
movie_arms 發表於 26-4-2011 01:15 PM

唔緊要,不過隻DX既裝組真係好正架!
可惜我呢個白痴唔識係陶x網買野.....不過dx既大細係唔係同壽屋個只差唔多迷你真係好細喎......
御遠將 發表於 26-4-2011 07:58 PM

其實我都唔識,咪要求我隻老虎囉!如果唔係我諗我會買多D,隻DX大約21cm高,我諗應該大隻過壽屋個隻,我隻壽屋都未拆o黎玩,遲d再比埋比較大家睇睇!
其實我都唔識,咪要求我隻老虎囉!如果唔係我諗我會買多D,隻DX大約21cm高,我諗應該大隻過壽屋個隻,我 ...
ginnytyson 發表於 26-4-2011 09:11 PM

原來dx個只咁大只:@壽屋個只我都有呀:shy:
唔緊要,不過隻DX既裝組真係好正架!
ginnytyson 發表於 26-4-2011 08:54 PM

我都覺得好不錯~