Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 海港城瑞記開倉一報 (21/4 PM2:00)

頭像被屏蔽
上個星期既GAME書... ....點搵ar.....玩咩?
saihttam 發表於 22-4-2011 03:19 PM

琴日去到先知, 即刻落街買, 點知已經出晒今個星期既...
有冇師兄知收唔收EPS?
大口仔 發表於 21-4-2011 08:13 PM

200以上可用EPS
今日去robot魂新安洲賣曬...
ACCEL - 1魚3草5

OK 喎
回復  hitsu

特級豉油?
新安洲請問要咩coupon?
saihttam 發表於 22-4-2011 03:18 PM

特級豉油= strike freedom:66:
原來要Coupon

仲諗住買SF
今日去robot魂新安洲賣曬...
Lilith 發表於 22-4-2011 05:53 PM

今晚去完,補左大量新安洲,仲係唔駛券添,同埋大量電鍍沙煞比模型...:ar:
回復 38# gundamghost

入了一只新安州... 六時半到工作人員正在補充中 :-)
忍到手,只係入左a哥(a哥要coupon from電擊,去既目的)
隻 robot set其實真係抵爆,佢個場齋馬利都唔只呢個價啦(d色就無咁正,但多隻哈里仲要平成舊,出面都比唔到呢個價啦!)
另外美龍d野插水啦,不過電單車無龍騎(有既...空白+電單車),不過佢架車真係太細啦.....
電王電話不足一魚,不過無腰帶.....
shf得gill 兄弟同w電單車,其他w xtream同a哥要coupon
白魂無興趣...不過隻ahead真係抵到爛,4草一隻白魂...靚仔d我咪買囉!
hcmpro有lockon同lockoff各九草
其他野,例牌...出去買好過....
特級豉油= strike freedom
O暈 發表於 22-4-2011 07:15 PM

隻屎金色:38:
我今日去左, a哥同xtreme就唔見, 但見到一批4算既貼紙輝羅鋼, 最後入左轟炎武威, 豪劍, 劍聖同超機動

arios + archer r魂9草, 仲平過散買........
我今日去左, a哥同xtreme就唔見, 但見到一批4算既貼紙輝羅鋼, 最後入左轟炎武威, 豪劍, 劍聖同超機動

ar ...
sckoko 發表於 23-4-2011 09:50 PM

A哥同xtream要印花,放係收銀後面...
strike freedom 究竟洗唔洗coupon先有一草五?? :57:
今晚7點半去到~
一隻新安洲都無~
剩係見到RX-78~
白行一趟~
唉~