Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys – MMS150 - Iron Man Mark II (Armor Unleashed Version) Limited Edition

我排除訂mark ii 時,我見D有好多c9都訂,好大機會同mark v 同一命運
gekigoke 發表於 29-1-2012 09:24 AM

据本地代理商说,HTcut 了60%货,来货数量应该与MarkV一样,凡购买超过一个的,都只能分配到一个我的一名freelance朋友卖家也说,他的大陆供应商也cut了他50%的单
希望到最後可以用超級vip價1牛買到,yeah!
最慘就係咁, 多人訂不過又冇咩人去拎,
攪到排後面果 D 有排都冇得拎
据本地代理商说,HTcut 了60%货,来货数量应该与MarkV一&# ...
kkchan 發表於 29-1-2012 10:32 AM

ht 係cut代理單,唔係cut自己單,D  C9 係HT 直接訂,上y拍睇下D單1紅魚都無人要,我估好大機會都係有現貨
今次HT將Iron Man Mark II 重出,
如果仲有人以為Mark II 可以炒得起嘅話,
咁就真係祝各C9炒家"生意穿洞"!!
將莖牽 發表於 29-1-2012 10:34 AM

無錯, 我隻CP都係咁... 拖慢
頭像被屏蔽
將莖牽 發表於 29-1-2012 10:34 AM

同意!我隻CA遲開訂大約兩個星期先訂!但到派貨要等成個幾兩個月先到我攞!
我諗呢隻可能係最後一隻會跌過VIP價嘅貨囉!而家除咗呢隻之後丫烏都冇咩其他大量超底價HT單放!
唔急的話等今明年裁員潮才上虎虎買,美國經濟唔惦,全球陪葬。Hottoys我已全面停買
Strawberry 發表於 29-1-2012 08:06 AM

師兄會否諗得太諗多?
師兄會否諗得太諗多?
GTO 發表於 29-1-2012 02:18 PM

隻千幾蚊野都考慮咁多,咁買層樓買諗幾十年?
喺隔離台見到張唔知係唔係大貨嘅相,
隻mark II 超級A字膊,:ice:
我仲要係第一日單添,唔係又瀨嘢吓......:sad:
我都訂左1隻!!!如果y烏有超級vip價可能會入多隻
師兄會否諗得太諗多?
GTO 發表於 29-1-2012 02:18 PM

果千幾蚊野
平咪最多都係平幾舊水  :55:
傷得最重係果d為平多少少而用manhattan card俾全訂既炒家。
喺隔離台見到張唔知係唔係大貨嘅相,
隻mark II 超級A字膊,
我仲要係第一日單添,唔係 ...
H.Kazami 發表於 29-1-2012 06:28 PM

師兄係咪講緊呢張相呢...?????

如果係....我都非常佩服師兄嘅觀察力...!!!!
為插而插....!!!!!!!!