Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 希望幫到同好

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
唔知復仇者 or im3 入面仲有無 war machine 呢 ...
如果有我就唔高追im2 呢隻了
唔知復仇者 or im3 入面仲有無 war machine 呢 ...
如果有我就唔高追im2 呢隻了
MkV 發表於 21-4-2011 12:14

war machine都未出im2 bd版....隻銀色又會再金屬d,又有戰傷..
回復 19# Jimy

真係會出 ?? 咁我都係等下先
thanks
war machine都未出im2 bd版....隻銀色又會再金屬d,又有戰傷..
Jimy 發表於 21-4-2011 12:40 PM

我都係等紧War Machine BD而专登唔买,出就梗係最好,唔出就当悭钱。
不过以而家HT嘅作风,有90%会出。
我都係等紧War Machine BD而专登唔买,出就梗係最好,唔出就当悭&#38 ...
小卡 發表於 21-4-2011 13:00

無錯,雖然我自己都有WM,人一定係自私,有既人自然想個價炒高d,無既人梗係想佢出BD版。不過平心而論,HT又點會出一隻WM咁少呀。
少少更正, batman 3 (the dark knight rises) 應該係2012年7月上, 而唔係今年年底~

我自己從不會後追fig ...
jeffloh 發表於 21-4-2011 10:11

呢集batman 3 (the dark knight rises) 真係正,仲有貓女,到時又會再出Batman TDK,到時隻DX02 Batman Oil版龜裂晒,岩岩好有隻新batman接力...
基本上會有續集的我都唔擔心買唔到~
Batman, 雷神, 美國隊長, ironman , 蜘蛛俠 .........呢d只會愈出愈靚
T-800之前無入, 可能係一個好時機....不過都係睇實物先算
基本上會有續集的我都唔擔心買唔到~
Batman, 雷神, 美國隊長, ironman , 蜘蛛俠 .........呢d只會愈出愈靚
自由之翼 發表於 21-4-2011 13:16

無錯,與其高追買一隻無保養既舊貨,
不如拎果幾千蚊,等新版出可以買2-3隻,仲要係改良新版仲靚左。
呢集batman 3 (the dark knight rises) 真係正,仲有貓女,到時又會再出Batman TDK,到時隻DX02  ...
Jimy 發表於 21-4-2011 01:11 PM

Anne Hathaway is Catwoman :p

重有佢地

大家不要高追DX02了,我很快又會出改良版了

thanks, lokia
COOL~~~~~~~ BATMAN 3 is coming
Anne Hathaway is Catwoman 

NICE !! I love her so much !!
100%同意! 與其高追一隻舊貨,不如等新版出,仲要係用新技術做.

batman方面之前睇網上報導說會有 "some sort of bat-wing" 而且我估應該會有新版batmobile?
反而bane我覺得以 chris nolan一貫"真實系"的手法, 造型上可能只係一個似打WWE的人(連mask?) 不過自己都好期待新batman衫同 catwoman的造型~