Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 黑蜘蛛的魅力

:71::shiny::71:超贊!!!
回復 42# jonathan52982

HK的話真是答唔到你了,不過就我呢邊的情況而言,前兩款還有時見到玩具店有,ML的HULK BUSTER則要留意下ebay了。。。
回復 41# Devil_Fudou

首先感謝支持!
然後,移印和電影版果度真是多謝提點,實際是我編輯內文時都是在yahoo blog搞,但呢期佢個繫統好唔穩定,會有好多文字打好又唔見左的問題,唔講真是唔覺原來最後都是漏了。移印的確是要補會有唔同情況的問題;電影版的可動我原意是指大腿位置的可動範圍,的確是其比較大把?不多言了,日報不能修改了,只能blog內加減了:80:。。。
Julia問題,因為我比較喜歡這個畫師的設定,所以就用了,再者我亦沒講是用呢個樣子去設計啊,只是show返spider woman的樣子罷了(當然歡迎Devil_Fudou兄補圖同各位分享其舊有的樣子:71:)。
最後就是BIB問題,同上比較類似,我亦沒講佢有生命啊,因為在下邊我擺多了一張Peter到屋頂取回黑色衣服的圖,相信同好可以自行去理解和發掘,從而有更好的互動,所以就沒多言了。
最後再次感謝詳盡的回複和補充,我會繼續努力!
頭像被屏蔽
仁哥好 post,一定要支持。

p.s.小弟呢排好忙,睇你個 post當玩o左....:79:
正呀~~