Toysdaily 玩具日報

查看: 13041|回復: 73

[個人收藏] 少佐分享 - 我的 Rider The Next ~~~

Display 左咁耐... 係時侯換其他 figure 出黎......:78:
嗱... 幫你地影多次相啦... 乖乖地入倉啦......:43:

年前某富貴朋友玩完唔要送贈...話費時爛 body 眼怨喎...

希望各位大大會鍾意啦......
我都想識番個富貴朋友:unhappy:
你朋友真係有先見之明, 呢幾隻真係好難唔難BODY~
本鄉:35:
:45:
:(again....
v3......:42:
你朋友真係有先見之明, 呢幾隻真係好難唔難BODY~
wwh 發表於 15-4-2011 02:35 PM

呢幾隻野 d 衫易著易除...用既又係普通既窄膊 body...真係爛左都唔係咁難攪o既......:(
改咩名好? 發表於 15-4-2011 04:23 PM

晒冷神人大大......:sad:
v3......
mark2004 發表於 15-4-2011 04:44 PM

何事無聊地嘆氣~ 可會說我知~~:52:
回復 10# $hiine

個陣時訂左v3好耐未有貨~問下sales哥哥先知有問題批野....唔知幾時返....後來佢拿出last隻比我睇~我見胸口有少少有問題咪唔要羅....念住等佢下水返~點知等左好耐都無~咁無奈退訂羅....:help:
回復  $hiine

個陣時訂左v3好耐未有貨~問下sales哥哥先知有問題批野....唔知幾時返....後來佢拿出last隻 ...
mark2004 發表於 15-4-2011 05:09 PM

吓...批貨有乜問題呀......:?
回復 12# $hiine

~我都唔知呀~聽師兄話D手有問題~:45:
回復  $hiine

~我都唔知呀~聽師兄話D手有問題~
mark2004 發表於 15-4-2011 05:35 PM

我剩係聽其他師兄講話呢隻勁少貨...第一日出個價已經係咁升(當年既勁升同宜家差得遠...)...之後就好似無再返過貨啦.....
我個富貴朋友呢隻都係第一日自己走去 d 無咁旺既區買現貨喳......
回復 14# $hiine

係呀~哥哥仔話都試過某D figure都出一批後有問題都冇再:31:黍第2批....佢話都冇符~鬼叫大廠咩...