Toysdaily 玩具日報

查看: 8925|回復: 14

[分享討論] 有冇大大玩Kamen Rider Ganbaride Card

如題
我有儲∼但冇去玩部機
I have great interested in it but no Chinese manual for it at all................. :(

啐之有人講了...PART1我有買...差一張齊...PART2未開始攪
我有係上環玩

SSP福記..灣仔紅輕最平...一包

聽講PART2要齊...好似要買3盒至少...但PART2既3.4.5星都分別有分白咭同閃.碎閃同平閃..要齊真係唔易..:53:

另外好多人都係儲定咭來等行貨DECADE腰帶出
回復 3# Douglas.M.Saint

問D小朋友點玩囉..佢地好神技:43:
回復  Douglas.M.Saint

問D小朋友點玩囉..佢地好神技
老文 發表於 14-4-2011 02:30 PM

They are not professional enough........... I need to explain to them the name of all Riders' specially attack and their background when playing it............... :(
老實講...
部機幾悶下, ((尤其是果時得第一彈
之前唔洗排隊同FD玩左成個半鐘, ((依家發覺排隊等玩係樂趣之一
黎黎去去就係打一下→打一下→打一下→大技→完場
比DIGIMON果部悶,
所以我都係等佢改完機先再去玩下

其真玩左咁耐..我個人感覺係..咭勁唔一定羸,..技巧佔3成,電腦操控佔5成,好運佔2成

香港同日本情況唔同...我地10幾一包咭有5張,玩機免費..但日本要比100日圓先有得打機同得一張咭..再唔係要買埋D唔想食既零食先跟一張咭

不過我都覺得打得多同等得耐都好悶吓.其間可以同D小朋友玩埋係當中得著之一.又可以同佢地交換咭,不過有D小朋友真係好有錢..有D就好無家教:77:
其真玩左咁耐..我個人感覺係..咭勁唔一定羸,..技巧佔3成,電腦操控佔5成,好運佔2成

香港同日本情況唔同.. ...
老文 發表於 15-4-2011 09:09 AM

唔是下化 ? 大人都敢蝦 ?
回復 9# 玩具

好串架...家吓D靚仔..即使有屋企人在場都好:69:
回復  玩具

好串架...家吓D靚仔..即使有屋企人在場都好
老文 發表於 15-4-2011 01:10 PM

I just explained the story of KIVA to a little girl 1 hour before.  :shy:  She has keen interested in it.  :shy:
回復 11# Douglas.M.Saint

HAHA!做埋老師tim..相當好..另類預計唔到的得著呢:71:
:65:
我都有買d卡, 會留意下雜誌送個d, 但無玩部機!!!
係咪肥趣個部機:?
有無人會交換咭架?...:77: