Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 3思而後買DC Comic Super Hero Collection Superman <超人>大平反

佢可動就吾係依個價啦,
而且手感同質感依樣野,2隻冇得比
Aunbis 發表於 13-4-2011 10:09 PM

所以我說吸引不了我, 9 草 我情願 買 3.75" 玩具!!
100 期,又零可動,好唔吸引!
gumng 發表於 13-4-2011 08:42 PM

可動的肌肉無咁靚...
請問網上有冇超人或姐美國類英雄既漫畫睇
頭像被屏蔽
回復 4# 無明

中一D. 本來我買FIGURES是先買壞人再好人.

但今被BATMAN吸引後覺得這條LINE壞人好正所以被吸引應該會買.

不過本身不愛JLA所以不會買.(禁貴手工差個個買, 其他3.75不用買了...........)

無明兄你會隻隻買嗎????

另外在 3.75 G I JOE PAGE看見你買了MARVEL UNIVERSE 新2PACK, 請問貴不貴? 值不值入?
無明 發表於 14-4-2011 08:17 AM

下次帶出來等我拿上手睇下:35:
頭像被屏蔽
其實呢d figurine在英國已經出到70幾期了, 如果想知道個list, 基本上google "dc classic figurine collection" 都可以搵到, 咁就可以知道之後邊款想入多d. 我自己都係睇款來入, 因為唔係個個character都了解. 我反而入了最新blackest night系列的 3隻~
其實$90都OK, 當然小數怕長計, 都係喜歡先買啦~
這個價錢 已經可以買隻可動的 3.75" 了!!
gumng 發表於 13-4-2011 10:00 PM

我反而唔鍾意3.75"的, 因為有時d joint位都幾礙眼. 我好少拿上玩, 一般只係display的多, 所以prefer 外型多過可動呢~
應該買左都唔會後悔,若不是我太多玩具,我都會入。
個價差D可以買6" Figure 咁滯,雖然話細D可以方便儲,實際D唔買最慳位。
個價差D可以買6" Figure 咁滯,雖然話細D可以方便儲,實際D唔買最慳位。
ZION 發表於 14-4-2011 01:02 PM

買都唔會多過10隻,同一套龍珠扭蛋差唔多。
買都唔會多過10隻,同一套龍珠扭蛋差唔多。
mushroom 發表於 14-4-2011 01:12 PM

以前就係見扭蛋平平地,細細隻慳位;耐左又出油又痴立立,最後掉晒。所以呢D買黎齋擺為左齊一套就無謂喇,買兩隻不如買SHF。不過如果出D角色真係好鬼鐘意的話,我都係會入的,都係果句,真係要三思再三思。
佢可動就吾係依個價啦,
而且手感同質感依樣野,2隻冇得比
Aunbis 發表於 13-4-2011 10:09 PM

YES AR
定位唔同啦
夾硬要比無咩意思
回復 29# 玩具
補充:
而且吾可以用玩具個角度來睇,
我個人係以藝術品個角度來睇.