Toysdaily 玩具日報

查看: 13967|回復: 9

[活動展覽] LEGO 復活節太古城樂高展覽 2011(整備中。。。)

“本港史上規模最大的樂高積木王國即將空降太古城中心
展示逾2,000件珍藏樂高人偶及從未曝光珍品
300萬顆粒拼砌多個世界知名景點 帶領大小朋友瞬間遊地球”

今日行經太古城,發現Lego將於復活節期間舉行展覽,
而且已經在搭建會場中。

在重重圍板包圍整個會場下,
都有幾個落貨位可以探頭內望,
即時拍下幾張“整備中。。。”的會場實況,

去相:

暫時只有數件“名聖”,
未算好大驚喜。
極度期待星期五的來臨!!

「樂趣無限建心思•高出想像創新意」樂高展由4月15日至5月2日舉行,
開放時間由上午10時至晚上10時,

有關詳情可到facebook的香港樂高迷用戶組瀏覽:
http://www.facebook.com/notes/ ... /10150219215193319
頭像被屏蔽
thanks for the information
Good Lego event.
多謝大大報料:64:

相機又可以出動:34: ,近幾年復活節 CityPlaza實有新搞作,
Thanks for info:77:
係今年嗎?那要去了~:71:

好無癮!:unhappy:

個post畀人掉左去“玩具行街Guide X 玩具保養討論區”。。。

唔駛旨意我會再post d新相。

d版主真係好無聊!:blame:
好無癮!

個post畀人掉左去“玩具行街Guide X 玩具保養討論區”。。。

唔駛旨意我會再post  ...
sundaydriver 發表於 13-4-2011 11:26 AM

唔好啦, 都update下啦
久違了的欒高展