Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 神作demon's soul 出第二集la ~~

神作demon's soul 出第二集la ~~
唔知係唔係新料...

Dark Souls: Official HD Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=y ... ure=player_embedded

今次xbox 都有得玩:$...咁部PS3可以再封下塵tim:x
神作demon's soul 出第二集la ~~
唔知係唔係新料...

Dark Souls: Official HD Trailer

今次xbox 都 ...
滴滴仔 發表於 11-4-2011 04:25 PM

頂 ~~~~~~~~~ 果時就係因為想玩 Demon's Soul 買 ps3 .... 仲e為係獨佔 ....
話時話, 佢會唔會有得用反 第一代果個人 ga ... 儲LV 好辛苦 ga ... :30:
頂 ~~~~~~~~~ 果時就係因為想玩 Demon's Soul 買 ps3 .... 仲e為係獨佔 ....
話時話, 佢會唔會有得用 ...
Vince 發表於 15-4-2011 09:40 AM

你回來la..:$..........我估唔得.(第一代果個人)

XDD ........呢隻game 好玩在難玩 :x
你回來la............我估唔得.(第一代果個人)

XDD ........呢隻game 好玩在難玩
滴滴仔 發表於 15-4-2011 10:08 AM

yes ... d 隻可以話係一隻 ... 自虐 game ...仲可以 挑戰手制既耐用度 ...
話時話 ... 玩 xbox 版起碼可以 對話 ... 咁, 今集個 難度 就已經低左好多 ...
第一代果時, 我已經叫 fd 幫手, 但由於隻野唔比人講野 ... 搞到要打電話 ... 真係似比隻 game 玩多 ... :66:
上集玩了2小時就放了!:o