Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 茂利大魔王

[改造交流] [偽新品消息] SHF 限定 TAkIRIBA & GATATOBA COMBO (無限派生 COMBO)

我相信唔係有玩開SHF既,都有機會真係以為有個「新品消息」係「限定」SHF 「原來真係出咗」隻可以 自 ...
呂品器 發表於 10-4-2011 05:44 PM

我諗樓主只係自改扮新品... 其實算係一個少少的玩笑吧

有玩過SHF的人都知Bandai 唔會咁好死用磁石比你分拆
唔係點出亞種限定呢

至於冇玩開的都唔會有太大興趣, 其實無傷大雅...
我諗樓主只係自改扮新品... 其實算係一個少少的玩笑吧

有玩過SHF的人都知Bandai 唔會咁好死用磁石比你 ...
leah周 發表於 10-4-2011 18:14

多謝咁多位大大,咁熱心咁我解話:(
對於咁多位冇玩開SHF都特登入尼睇嘅大大:
「唔好意思,尼隻係自改野…:64:尼兩個派生COMBO
笨大係唔會出的。」
好強既改造:$:71:
多謝咁多位大大,咁熱心咁我解話
「唔好意思,尼隻 ...
茂利大魔王 發表於 10-4-2011 06:45 PM

樓主大大好手工,我就睇完都唔覺自改容易有果d粗糙位 :handshake:  好易令人誤會
多謝咁多位大大,咁熱心咁我解話
「唔好意思,尼隻 ...
茂利大魔王 發表於 10-4-2011 06:45 PM

小弟希望大大出教學post:64:
那樣大家便不用買那些限定了
望大大能指教!!
回復 20# neweasonlss

我之前冇影到相,最快要等到月尾,等la同 sa聯組出嗰時先算。
不過我相信到時已經有其他大大教你~
GATATOBA COMBO!!!!!TAKIRIBA COMB咗~~ ...
茂利大魔王 發表於 10-4-2011 12:54 PM

Gatatoraba   Takakiriba

樓主嘅心機值得支持, 但中文表達能力有待改善:77:
回復 21# 茂利大魔王

圖已叉包~~師兄可以發多次嗎??
死左圖....???:?
頭像被屏蔽
死左圖,我想SEE SEE  大魔王