Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HT 將會出BIOHAZARD 4 ADA WONG 旗袍版

冇包膠波地=唔買

高跟鞋 one night stand only =唔買

諗諗下, 真係有機會出新body~~

因為哩個ada太冇賣點~~~:67:

男人都有個 "300" body la~~ 係時候出女人.....
希望HT會用返類似Sheva個類包膠手臂...
但唔該上臂增加多一個左右旋轉的隱藏關節...

同加厚肩膊舊肌肉...咪又再A字膊...
成隻腳由大腿到腳板都要包膠...類似300個類, 不過Ada就要包埋落腳板...
膝頭同腳眼唔好露關節先夠美觀....
否則手手腳腳切開一節節,成個木偶公仔咁...真係睇見都唔開胃...
條裙已經咁單薄...配件得幾支鎗(9成會用返舊件)...
咁重點就係個BODY,如果都唔比心機攪靚佢,
唔通真係用成千蚊買個頭咩...
希望HT會用返類似Sheva個類包膠手臂...
但唔該上臂增加多一個左右旋轉的隱藏關節...
同加厚肩膊舊肌肉... ...
MAX 發表於 8-4-2011 04:25 PM

Blade 3 -Abigail 隻包膠手臂, 似真人
Hot Stuff Body 聽說好貴~~
lokia 發表於 2011-4-8 12:10

咁多聲音吹捧,一時間是會貴得嚇人:78:
咁多聲音吹捧,一時間是會貴得嚇人
bigtomm 發表於 8-4-2011 06:33 PM

所以我冇訂, 出大貨就見真張~~:58:
Ada....good :71:
good!{:3_131:}
LEON................................................................................................ ...
Demon 發表於 8-4-2011 10:44 AM

Coming soon.........again.......:DD
:71:期待....:58:
件袍唔易搞:36:
件袍唔易搞
Oldcat 發表於 8-4-2011 11:32 PM

我覺得對腳最難搞......:54:

其實....個造形都幾攪鬼, 打怪物著到好像去飲咁又高跟鞋....哈哈
BZ入面我都係鍾意jill多d~
不過如果HT有改進都會買~
唔好有期望.....冇可能出得好架......