Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 7月發售: 超合金魂 GX-60 宇宙大帝 23,000Yen pre-0rder price

係一樓訂過天威亞版, 個時話cut單但訂左都照有, 係街賣少d, 訂野始終有風險, 所以搵間穩陣d好
fatcheong 發表於 8-4-2011 10:00

多謝回覆
頭像被屏蔽
你有無訂毛仔呀
benbenben4213 發表於 8-4-2011 01:39 AM
無訂, I dont love them :78:
大帝行貨最平見灣仔188 2/F 三X眾﹐唔使16魚
金毛同大帝我都係精X度訂左亞水版
goodies 發表於 8-4-2011 09:51 AM
last time my friend pre-order 3 pcs RG gundam @ this shop
( coz he n 2 of his friends also want to buy )
then pre-paid $ for 3 pcs
finally , this shop only can give him one box @ pre-order price
other 2 need to buy @ street price ( price up) :blame:
bad shop !!
last time my friend pre-order 3 pcs RG gundam @ this shop
( coz he n 2 of his friends also want to ...
S20081997 發表於 8-4-2011 03:44 PM

Oh !!.... 咁 poor guy !?......
頭像被屏蔽
大帝行貨最平見灣仔188 2/F 三X眾﹐唔使16魚
金毛同大帝我都係精X度訂左亞水版
goodies 發表於 8-4-2011 09:51 AM

此店有大大投訴過...搵到再POST LINK..希望您無事:(
我好耐之前係灣仔三X眾訂咗隻BM Decade,去攞貨時個老細竟然係Display櫃入面攞隻Decade出嚟放番入盒賣畀我,我話無全新咩?佢竟然答我Display之嘛都無玩過,然後邊講邊將Decade之腰帶膠套等套回入公仔貼回盒之膠紙畀我check(注:在我臉前),我即刻唔要及對呢間無信心。不是吹水,所以希望其他大大留意
唔該晒咁多位~ :64:
我好耐之前係灣仔三X眾訂咗隻BM Decade,去攞貨時個老細竟然係Display櫃入面攞隻Decade出 ...
michaelestima 發表於 8-4-2011 11:14 PM

嘩!咁猖狂?!:*
我好耐之前係灣仔三X眾訂咗隻BM Decade,去攞貨時個老細竟然係Display櫃入面攞隻Decade出 ...
michaelestima 發表於 8-4-2011 11:14 PM

我果時都訂過野, 訂行貨, 點知最尾話得日版, 要我補番$$$ 先拿到貨. 佢既日版補既$$比貴過我係其他shop訂, 所以我唔再係果度訂. 不過佢現貨有時D野比其他shop平. 訂野我就去大shop訂, 買現貨就會去see see會唔會平過其他shop(有時平D).
講到明三x眾,有睇日本戰國歷史就知"足利幕府將軍"就係死係三x眾手上......個名都俾到你知:he:
Oh !!.... 咁 poor guy !?......
嘉美尤 發表於 8-4-2011 04:07 PM
yes, this is my case -

評價為:正面 ,評價人(賣家): freekixxdxxtoys (884) 查這位使用者給的所有評價 商品資訊隱藏 ( 變更為公開 | 說明 ) .

三x眾 $1任bid (日版) 聖鬥士星矢 聖衣神話 APPENDIX 胸像 黃金 天蠍座 米羅 美羅 (得標時間:2009-03-06 00:14) HKD 15x.00 .

賣家滿意度:[正面]

意見 : SORRY呀!因貨品在店內已售清,希望下次有機會再交易,thank!(2009-03-06 16:32) (最近期的)

:blame::blame::blame::blame::blame:
有冇咁狼胎呀?我朋友同佢係買野未試過喎。

PS:我朋友係舉鐵痴,手臂足足粗過我大脾。

我會回應佢:
我打你隻眼一鎚, 再幫你"LOOK"隻熟蛋去瘀痛, 當無事發生, 咁得唔得呀??:what: