Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 龍爭虎鬥 (圖片達50+)

唔HT的真的好些?連影相都正些?
回復 61# mushroom

其實哩隻DX04,我只覺得一般....
只不過李小龍做題材, 可以玩多D POSE咁解....
衣服普通,不過不失, 一味勝在手掌夠多...
面相神似度方面, O嘴頭我覺得唔合格, 另一個頭都可以...
可動眼增加玩樂趣味,
紙扎背景遇上潮濕天氣...部份已經出玩彎彎地...
個BODY係幾扎實...冇腳軟∼

到EB出”屎忘油器”之後,我會同樣影一輯相...
因圖片超過50幅...
可能會load得比較慢,
請耐心等候,

記憶中,從未試過分四日去影一隻figure,

李小 ...
MAX 發表於 7-4-2011 03:21 AM

呢隻個 body 其實真係幾正...同 E 記相比...企得穩之餘活動能力亦高好多...玩起黎都有心機好多......:71:
回復  mushroom

其實哩隻DX04,我只覺得一般....
只不過李小龍做題材, 可以玩多D POSE咁解 ...
MAX 發表於 11-4-2011 01:16 PM

期待,我都想知E記新Body
栩栩如生!
我比無限分。:71:由其龍爭虎鬥。
版主 MAX D 相影得超靚,超有心機:71:

隻"動L"係咪少林寺果隻?件柔道袍點解有普京個名既?
very good photos
一代宗師都要用扯頭髮呢招!
大大好有心機,值得一讚。這個DX李小龍絶對係曆來最好、亦係配件最豐富、最抵玩的一個。:handshake:
李小龍近來無新作..........
神級構圖, 激讚!:71:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
我都覺得呢隻好好玩~~
但我唔識影靚相,
好多謝大大既美圖分享!!!:handshake:
太好圖了,不得不留帖說讚:71: