Toysdaily 玩具日報

查看: 4940|回復: 23

[分享討論] 明明話左買帕修斯,最後竟然帶左佢返屋企...update on p.2 21/4

出左門口先再上網對比一次,先發現原來帕修斯個心口滑過用左SKII:Q
立即轉軑,王子丫唔該!:57:

因為我其實另有企圖:36:
最后嗰张好似係wolverine,唔同师兄只係为咗要嗰body?!?!
難道係"老翻"WOLVERINE?
難道係"老翻"WOLVERINE?
wwh 發表於 5-4-2011 11:25 PM

可能~
頭像被屏蔽
WOW...小弟都岩岩組左隻
用左幾錢?我驚你攪攪吓可以買到隻狼人......
我諗我lee隻...已經買到原本個價既狼人:(
說實話  如果係老翻 wolf 個樣真係好唔掂  純粹個人意見
Artoo 發表於 5-4-2011 11:39 PM

x2
回復 1# Toruk_Makto
為左“胸毛”轉軑:?
樓主有此僻好:p
唔通係....新一代拆骨散件王?

我又Post ...

http://img718.imageshack.us/i/img0184oc.jpg/

[url=http://img718.imageshack.us/i/img0184oc.jpg/][/url]
回復 8# slipknotkit

老實講,貢辛苦,最後都仲係心中有所欠決,
一係就忍痛後追,一係等下一隻囉,:78:
我估佢會出下一款…不過唔知幾時:(
頭像被屏蔽
回復  slipknotkit

老實講,貢辛苦,最後都仲係心中有所欠決,
一係就忍痛後追,一係等下一隻囉, ...
Oldcat 發表於 6-4-2011 12:57 AM

sadly the new wolverine movie wont be happening any soon, since the director (black swan director) quit his job....