Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: neweasonlss

[玩具攝影] 四盒從琦玉県來的玩具 p.3 已加開盒相~

頭像被屏蔽
放心照玩
頭像被屏蔽
係可以用水清洗嘅, 不過你會唔會攞佢去洗呢? hohohoh.....
I think is ok hk government said they will scan all the goods from japan......by the way do all big big know where is the 魂shop SHF from which parts of japan??

今朝一早幫佢地沖左涼~然後玩左成朝~
anyway 唔明點解咁多大大話呢隻唔好玩~都幾細緻,跌件情況冇我預其中咁勁~
可能我真係冇玩過yamato
點都好都買左返來聽d 大大講~放心玩la ~
係可以用水清洗嘅, 不過你會唔會攞佢去洗呢? hohohoh.....
aeromanCCM 發表於 5-4-2011 12:01 PM

洗左la ....
I think is ok hk government said they will scan all the goods from japan......by the way do all big  ...
iou2 發表於 5-4-2011 12:06 PM

唔係好明你想問射魂shop d咩??
今朝一早幫佢地沖左涼~然後玩左成朝~
anyway 唔明點解咁多大大話呢隻唔好玩~都幾細緻,跌件情況 ...
neweasonlss 發表於 5-4-2011 01:29 PM

Yeah, I think so too. Nice collection ~
呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 輻射量超標呀!!!連張相都有小小扭曲呀~~~~~~~~~~~~ 好驚呀!!!!!!!

Sorry...... 攪爛gag.... 大大入得好!我就唔信幾件玩具會攪到出事!十卜!!
大大你介意告訴我怎樣訂Japan Bid的東西回港嗎?? 可以pm我嗎?:64:
p.s.你這set東西是我一直在找的.....超愛~~~:79:
大大你介意告訴我怎樣訂Japan Bid的東西回港嗎?? 可以pm我嗎?
p.s.你這set東西是我一直在找的.....超愛 ...
ToyKnife 發表於 5-4-2011 05:48 PM

其實點先可以有日本ac:?我都好想bid野:no:
唔洗驚,又唔係食落肚:58:
大大你介意告訴我怎樣訂Japan Bid的東西回港嗎?? 可以pm我嗎?
p.s.你這set東西是我一直在找的.....超愛 ...
ToyKnife 發表於 5-4-2011 05:48 PM

大大你介意告訴我怎樣訂Japan Bid的東西回港嗎?? 可以pm我嗎? x2:(
thx!:77:
超標都黎吾到hk , 放心玩:58: