Toysdaily 玩具日報

[改造交流] [Kato Work] Joker 服裝製作 (p.7 完成圖更新 )

Excellent work!!!
too bad it is impossible for Hot toys to have this level of quality...so jealous
都係果句
唔係唔賣
只係10個人有9個半知道價錢後
銷聲匿跡
katoki.e 發表於 9-6-2011 12:09 AM

因為人們都只看眼前物品與價格而忘記開發背者後所花的心力;包括不斷嘗試,改良以及做資料搜集等等....
批評別人是很容易的......................................
因為人們都只看眼前物品與價格而忘記開發背者後所花的心力;包括不斷嘗試,改良以及做資料搜集等等.... ...
rarityraider 發表於 9-6-2011 08:47 AM

所以網上好多 "專家" .:DD
感謝你的意見
但相對閣下的主觀感覺
小弟還是傾向採用自己的客觀資料搜集
katoki.e 發表於 8-6-2011 11:40 PM

當然KATO, 如果量產就好了
其實巳經量產了,都係果句,沒人買吧了
其實巳經量產了,都係果句,沒人買吧了
BBQ6712 發表於 9-6-2011 12:15 PM

唔係喎。。。
我第一批賣晒喇
其實我覺得香港有你一個賞面幫襯
已經夠晒喇:77:
因為人們都只看眼前物品與價格而忘記開發背者後所花的心力;包括不斷嘗試,改良以及做資料搜集等等.... ...
rarityraider 發表於 9-6-2011 08:47 AM

如果呢到可以有多啲人好似你咁諗就好喇
一定會多啲創作者願意嚮到分享
唔駛來來去去都係得HT, EB 同幪面超人嘅post
當然知道外國好賣啦!!我也是指在港就沒人買罷了!實在覺得可惜,這是極品好東西!!希望更多人欣賞!!
其實count番人口比例HK有你一個買家已over曬其他國家,
要知道有好多香港人早已入手HT Joker,
這set超美 outfit 加custom頭的買家可能跟本冇入手HT那只或不再需要、、、
custom product利家野好等如藝術品,
好睇個人接受及購買能力,
但識欣賞藝術品時又未必等如要購買
Adam Gu 給我製作的極品頭雕完成!
將會不日收到:35:

回復 71# katoki.e

其實我成日聽D CHING講Adam Gu,
但邊個係Adam Gu??
我係12''新手:59:
唔好lie我,呢個係真人黎㗎!!!個頭多少$?謝大大!!
大大的手工真是一流啊:71:
唔好lie我,呢個係真人黎㗎!!!個頭多少$?謝大大!!
freelander77777 發表於 16-6-2011 04:47 PM

USD900.00:47: