Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: blueblue

[其他] 一堆感言(31-Mar)

的確新版面同轉伺服器令人覺得系統好唔穩定..而有些熟悉既師兄名字因不同原因淡出,入黑洞或轉名...不過國有國法,對我來講,依度仍然係俾到我最親切既感覺同類網站...希望明天會更好吧!
:35:
的確新版面同轉伺服器令人覺得系統好唔穩定..而有些熟悉既師兄名字因不同原因淡出,入黑洞或轉名...不過國有 ...
hehemimi 發表於 1-4-2011 09:22 PM

:64:感謝大家既支持~~
好掛住Tim兄,HK小文兄啲靚相呀:help:
頭像被屏蔽

咁呢期的確炒風甚熱
一個討論區講時下現象好正常
仲開 post 講獅子座係第一隻神話好驚喜
時光倒流二十年你仲驚啦~

來來去去都係果 d 玩具都無計
因為真係邊樣多人玩就邊樣 post 多
你唔通又怪人地 '咁多人玩緊啦 ! 你做咩又玩呀 !' 咩 ?

無你玩開o既野開 post ? 咁你做咩唔開呢 ?
無人 reply 你 ? 都只不過係雞先同蛋先o既問題
同埋我都同意樓上
好多人好鍾意出 '新品 POST' 出到洗版咁樣
:72:

以上都係少少個人諗法
一味擺個 '舊人' 款但自己乜都唔做
唔見得同你覺得有問題o既人有咩分別...

不過o的人又的確係有問題
竟然近期有條友記住我 user 名翻我舊帳... 嚇死我
又有 d 人專o係好 debatable o既 post 出現撩交o益
( 但呢位人兄好似都係舊會員 )
仲有版主問題... 呢樣最驚...