Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kc53

[分享討論] 有無人知點解套one piece頭像今鬼貴?

其實都係想要9隻主角,其他唔要都得,但淨係隻路飛都過百就真係玩唔過!留番黎買pop好過!:71:
其實都係想要9隻主角,其他唔要都得,但淨係隻路飛都過百就真係玩唔過!留番黎買pop好過!
kc53 發表於 30-3-2011 10:25 PM

隻大頭 Q 版 POP 都係二魚唔使......
貴還貴,不過真係幾正,面相(索柏唔知點解個樣咁認真加有D兇狠,如果可愛樣仲正),上色一絕,頭像有樣野好,因為可以擺放得好齊整,齊輯輯咁,如果集齊草帽九雄、七武海加黑鬍子、海軍三大將、戰國、加普、史莫加、白鬍子海賊團果幾個隊長就超壯觀喇!pop太貴喇,好似我呢挺近期才迷上OP的宅男,又唔想用天價買返部份POP或DX系列,頭像呢條線開得過丫!
貴還貴,不過真係幾正,面相(索柏唔知點解個樣咁認真加有D兇狠,如果可愛樣仲正),上色一絕,頭像有樣野好, ...
mcdulldull2 發表於 30-3-2011 10:55 PM

但始終得個頭...唔夠完整~
但始終得個頭...唔夠完整~
movie_arms 發表於 30-3-2011 10:59 PM

有個頭夠啦,幪面超人頭像咪又係超受歡迎,頭像細細地,客廳組合櫃一格如果放得好好地,例如加D架咁,都可以放到好多架,OP D人物個個高矮肥秀非常參差(拉打反而整體上個個都算平均),頭像個個都差唔多大細,放上架齊整好多!
回復 33# movie_arms

咪就係....:53:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
係焗住散買....冇計:56:
岩岩上完ar who,路飛一隻bid到一魚6了,仲未bid完喎,人都din呀....