Toysdaily 玩具日報

查看: 5490|回復: 15

[分享討論] 一玩上癮!Crazy Dummy U.S. Navy Seal Team 3 MK46 Mod 1 Gunner

第一次玩軍事figure,打開個盒之後完全唔知點開始...:sad:唯有由下而上...
Day 1(搞咗兩個鐘:70: )

Day 2(再加兩個鐘:26: )熟手咗少少!

Day 3 終於上齊full gear喇:sad:

最後收住係櫃先,睇嚟要清曬d6吋先得喇:?
我開頭玩軍事都搞好耐, 盡量搵多d官圖或其他圖參考, 慢慢來啦!!
軍事12"要支持!
努力!加油!
準備定位置比Soldier Story, Did, Toys City!

P.S.支槍過頸掛會好睇dd。
雖然睇唔到 d 相, 支持支持 :71:
雖然睇唔到 d 相, 支持支持
aucrazy 發表於 28-3-2011 08:40 AM

多謝大家支持:64:
叉包咩?我同其他ching都睇到wor~
dropbox應該ok ga wor...
今日網購左隻toy city navy seal mk14做隊友:$
好期待佢地一齊作戰!:!
今日網購左隻toy city navy seal mk14做隊友
好期待佢地一齊作戰!
Toruk_Makto 發表於 29-3-2011 07:56 AM

期待出POST!

有無盒圖分享下呀?官圖都好呀~
啱啱揾到相

個頭同支槍都好好使,5xx當買散件都抵。
回復 8# catcat
十分認同!!!
我計過自己散砌一隻分分鐘要一金牛:70:
所以一見到個價立即扑鎚:35:
好心急:63:
我都有買Seal Team 3.....但未有時間開盒 :63:
回復 10# kkkso04010
快啲開嚟玩啦~:73:

我好快救埋佢出嚟咖喇:43:
搞到兩點幾...
點知都係失望:31:
搞到兩點幾...
點知都係失望
Toruk_Makto 發表於 31-3-2011 12:43 PM

失望D咩呀?

願閒其詳.
帥兄可以郁一郁個肩位, 較得佢自然D, 其實TC嘅素體唔差架.

雙手袖可以索緊佢, 咁會有力DD.

重有最唔啱聽可能係呢句, 高達先會咁揸槍...

帥兄勿介意, 愛之深, 恨之切.
回復 13# catcat
多謝師兄提點~
話說隻TC一開盒個頭盔嘅帶已經鬆脫,唔緊要啦,痴返咪得囉!
個槍套想話較返緊少少,分體...唔緊要啦,痴返咪得囉!
心口細細個嗰粒唔知燈定夾想夾好少少啦,又分體...唔緊要啦,痴返咪得囉!
walkie上面條線...唔緊要啦,痴返咪得囉!
個body鬆拋拋...唔緊要啦,痴返咪得囉!唔係!買過咪得囉!
可能係我新仔粗手粗腳啦,但以上問題無一樣出現過係隻crazy dummy度...
重有佢袋後面嘅繩太薄,件背心D窿嘅大小又異常參差,D袋上完一D都唔實淨,D袋連海綿都慳,全部扁撻撻...搞到我勁期待CD下一隻嘅現役:handshake:
舒發完,繼續玩:x