Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] THOR 雷神狂熱!再再大加碼!! 北歐神話!!!漫畫造型!!電影新舊玩具! P.4加圖女人Thor!

http://www.aia.com.hk/galapremiere/eform.html
震懾全球《雷神奇俠》慈善首映夜
香港早過美國上 ??
Quentin 發表於 4-4-2011 11:45 AM

好多電影都係香港早過美國上㗎啦
星矢世界觀,一D都無關玩具,都冇掉入動漫區,仲留在主版。
我唔係玩架
無明 發表於 3-4-2011 08:38 PM

個星矢掉咗嚟ACG喇喎,而你其他Marvel post都冇俾人掉走,咁呢個post肯定係Marvel vs DC出咗事啦~:55:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
上映前會有Wave2嗎?
無明 發表於 9-4-2011 10:28 PM

我都唔知~~~:43:
Sorry, 我腦根不好,不明白你意思.........
無明 發表於 9-4-2011 10:29 PM

你所講果個星矢世界觀post呀~ 一樣俾人掉咗過嚟ACG區啦~
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
Great post !! Thanks.

After movie push !!
睇o左套戲. 覺得唔錯.
想問問有冇大大知credits之後段片係乜意思? 特別係S.H.I.E.L.D.單眼佬打開"果舊o野".

唔知係連住Captain America套戲, 定係Avengers呢?
頭像被屏蔽
呢兩日去睇:43:

片尾片段劇情 :

《復仇者聯盟》中角色Dr. Selvig(Stellan Skarsgard飾演)與Nick Fury(Samuel L. Jackson飾演)見面,後者站在一張桌子前,桌子上放著一個巨形金屬箱。

兩人開始談起Dr. Selvig和他團隊最近的發現與平行宇宙的關係,然後Nick Fury向Dr. Selvig徵求如何處理箱子裡東西的建議,箱子裡的東西就是《美國上尉》裡出現的「宇宙魔方」(Tesseract/Cosmic Cube)。
睇o左套戲. 覺得唔錯.
想問問有冇大大知credits之後段片係乜意思? 特別係S.H.I.E.L.D.單眼佬打開"果舊o野" ...
mobi 發表於 30-4-2011 12:57 PM

Captain America既伏線 Nick Fury講歷史(仲唔係幾十年前 Captain America)

跟住 Loki 出現 就可以當係Thor 2既伏線

出完字幕 再出個D字 就緊係Avengers既伏線啦