Toysdaily 玩具日報

查看: 10917|回復: 5

[活動展覽] ∼C3日本動玩博覽2011∼∼∼(遲來的照片19P)

日本發生地震 :o 首先在此為日本所有災民祈福 希望他們能盡快渡過難關:64:
每次睇到啲新聞報導 都覺得佢哋好慘.. 頭先行過奇華餅家 見佢為日本振災全線義賣 即刻走咗入去買咗包嘢支持支持:$
不過我哋喺關心日本災情的同時 自己都要繼續努力生活:!

===================================

上個周未C3喺香港攪 身為動漫模玩迷 當然點都要入場睇吓:shiny:  不過而家先有時間整理吓啲相

我喺星期日下午5點幾先去到 一入到去就見到好多人圍住個台睇歌星表演
其實好多歌都唔喺好知佢哋唱緊咩歌.. 淨喺記得有位男星唱幽靈公主首歌勁好聽:handshake:

BANDAI o既檔...

巨型獨角獸寶寶

可能我最後嗰日太遲去到 啲限定商品都已經賣哂:38:  不過去嚟其實都唔喺為咗買

呢隻七劍合金 個look真喺好掂:71:

死神MG:D

跟住喺角川o既產品 KERORO毛巾真喺好可愛:love:  不過好貴:$

:78: 可以睇正版漫畫o既電子書.. 好似又幾方便喎 唔洗搵咁多地位放漫畫 而且畫質一定會好過啲印刷漫畫書
我有個同事都有呢部嘢呢

HOBBY JAPAN的模型範例作品:handshake:

啲手辦真喺好貴:help:  玩唔起:unhappy:

啱啱開始上映動畫o既"紙箱戰機"o既模型情景:78:

One Piece:71:

KOTOBUKIYA o既EVA新劇場版figure:73:

凌波麗真喺好有凌波麗feel:52:

最後走咗去排隊夾STRIKE FREEDOM景品:35:  夾一次$5... 都排咗幾耐吓 一度排一度睇人夾:! ..
(←此為C3官網照片)

:34: 我夾咗2次 用咗$10就夾到啦 呢盒嘢出面好似賣成魚:DD

:) 總括嚟講 C3好行過動漫節 多啲無咁行o既嘢睇之餘 又無咁人迫迫:71:
其實集sf係咪郁唔到架?如果郁得既我會好後悔無去夾
好似好多大大都夾到SF 咁 :handshake:
回復 2# Endy﹏℃┐

:65: 喺郁唔到架~ 喺件已經set好咗post o既景品嚟
我夾唔到呀:79:
頭像被屏蔽