Toysdaily 玩具日報

查看: 3433|回復: 15

[其他] 感 謝 上 天, 我 們 仍 然 可 以 玩 我 們 的 玩 具........

在過去的幾天裡, 我們看到的都是負面 post;

別人對待我如何惡劣!!!

為什麼他能有這個,我就不能.......

為什麼你不能做好一點??!!

請靜一靜, 想一想,

在這一刻, 我們可以坐在舒適的房子,有溫暖的食物,與朋友和家人一起是多麼的幸運......................

感 謝 上 天 !!!!!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
這個post 同 action figure 有關? :45:
嗯,海嘯好像襲擊了錯誤的地方........
應該話感謝上天,除了HT,仲有E記同M記,希望E同M生生性性,最好再多幾間新的有實力figure公司,唔好比HT獨大!
Gretzky99 發表於 19-3-2011 01:14 PM

包括你囉!!
點解你又唔諗下,點解咁多怨聲?
如果冇問題,你點講都係冇問題
而且而家唔止係玩具問題
而係運作問題
頭像被屏蔽
應該話感謝上天,除了HT,仲有E記同M記,希望E同M生生性性,最好再多幾間新的有實力figure公司,唔好比HT獨 ...
solarlord2001 發表於 19-3-2011 01:27 PM

HT就係新的有實力figure公司...M記先係老公司喎!:@
應該話感謝上天,除了HT,仲有E記同M記,希望E同M生生性性,最好再多幾間新的有實力figure公司,唔好比HT獨 ...
solarlord2001 發表於 19/3/2011 13:27

呢樣真係難 d, M 記冇咩期望
HT 同 E 記 CEO 一個夠癲一個夠傻 :x
一個夠癲一個夠傻:@
回復 3# shiine

活學活用, 你贏 :74:
頭像被屏蔽
Gretzky99 發表於 19-3-2011 01:14 PM

樓主有心就好,呢個世界一樣米養百樣人
又不需要話海嘯應該去邊既
抱住點樣既心態,將來就接受點樣既結果
多謝分享:64:

睇個TITLE好感恩, 睇個回應好黑心~~~   冇人想有天災既, 襲擊邊度都唔好~~ :74: