Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cywatt

[分享討論] Add Oil Hottoys

關閉 [複製鏈接]
汽車有問題不單要換重要回收

消費者委員會講左無貨物出門不退換
First of all, I don't have any bad experience or comment about Hottoys but Medicom/EB. Although ther ...
cywatt 發表於 19-3-2011 02:15 AM

Support......:71:
點為之過份?你能接受就唔算過份?
又係你去定嗎?
人哋吐苦水又話過份?
網上一定要讚咩?
...
hlee 發表於 19-3-2011 01:36 PM

有師兄講td有好多專業人士,有醫生...又有律師...一次問我7個問題...真係多謝你,不過我真係冇興趣同冇必要回答你:35:
唔明,大家對ht咁mean,但對m記呢d又貴又化學o既公仔又好似冇所謂woi,咪一樣一有新野照買。
汽車有問題不單要換重要回收

消費者委員會講左無貨物出門不退換
andrew_wongyk 發表於 19-3-2011 02:08 PM

搭訕:壞車會死人.....但係玩具........:60:
頭像被屏蔽

Hottoys 都係抵罵架啦!出成咁咪無人罵0羅!出得咁靚咪犯賤0羅!

最失敗係起初任人換,縱壞班"專家"。
唔明,大家對ht咁mean,但對m記呢d又貴又化學o既公仔又好似冇所謂woi,咪一樣一有新野照買。
coldstone 發表於 19-3-2011 09:49 PM

好多朋友可以唔買就唔買MEDICOM啦,除左品質問題,重有價錢同款色問題,如果冇拉打,M記冇左啦......