Toysdaily 玩具日報

查看: 3692|回復: 26

[其他] 繼食鹽同雞粉之後下一個傳聞應該係..因輻射產生基因突變成為x-men!清醒下啦~唉..

繼食鹽同雞粉之後下一個傳聞應該係...如果吸取既輻射量去到不能測量既輻射量水平而你又唔死,佢就會係你體內產生基因突變既現像另唔同人有唔同既異能。成為異變人!即係X-MEN~~
Can I be Newtype instead?  I dun want some long paw sticking out, need to wear wired sunglasses all the time or scare to kiss ne girl that afraid she will completely suck me up...
繼食鹽同雞粉之後下一個傳聞應該係...如果吸取既輻射量去到不能測量既輻射量水平而你又唔死,佢就會係你體內 ...
太歲 發表於 17-3-2011 11:05 PM
變雷射眼射死香島愚民!!
:66:咁咪有機會見到哥斯拉囉~~!!!正~~!!!
令我想到五十年代的一個笑話,[原子筆??會爆的??]:78:
小堅 發表於 18-3-2011 01:33 AM
:69: 連字都寫錯...
可悲...:67:

:42:今日見兩個二十出頭既同事係超市每人搶左10包鹽番黎!佢地好好心問我要唔要!但我第一個反應就係小佢地無腦
小堅 發表於 18-3-2011 01:33 AM

抗同擴相差好遠
抗同擴相差好遠
歐比旺.肯諾比 發表於 18-3-2011 08:01 AM

佢意思係擴散....................@@
佢意思係擴散....................@@
Quentin 發表於 18-3-2011 09:32 AM

YES...
笑位就係呢到...
今日見兩個二十出頭既同事係超市每人搶左10包鹽番黎!佢地好好心問我要唔要!但我第一個反應就係小佢地 ...
大舊金 發表於 18-3-2011 07:41 AM

連90後都係咁...........中國人............唉...........
連90後都係咁...........中國人............唉...........
太歲 發表於 18-3-2011 09:58

:p我同佢地講!睇咸碟都可以抗褔射