Toysdaily 玩具日報

樓主: freelander77777

[分享討論] 毎個月,你份人工有幾多個%是用來買figure?

係咪HT市場調查先....:58:

我用左200%,希望HT唔好再加價,留返少少錢比我地食飯....
頭像被屏蔽
0%, 因為未入 12" 坑
0%
我好少買12吋figure
就算買一隻都係有限數
約<2k...:45:
冇固定,可以幾個月都0%,可以超出100%,視乎有冇鍾意,唔會係咪都搵野買&#21523;..
terry1997 發表於 16-3-2011 03:43 PM

ME TOO!THIS Month preorder eight item!!!:70:
it's really hard to say......depend on what is coming out for that month......I would said 10 to 15%.....
冇固定,可以幾個月都0%,可以超出100%,視乎有冇鍾意,唔會係咪都搵野買&#21523;..
terry1997 發表於 16-3-2011 03:43 PM

:@ over 100%????????????????
我人工低,好容易就over 100%了:56:
投資股票贏到既錢
大舊金 發表於 16-3-2011 01:29 PM

可以教&#21523;細佬嗎?再唔係比個number黎都得:58:
30-40%
0-10% :58:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
:34:
Figure 既定義係?
bad-aries 發表於 18-3-2011 03:13 PM

1:6 scale action figure.....but if ask ur girlfriend or wife.......usually they will just point to 鐵甲萬能俠 and said "how much u bought this kamen rider AGAIN??":34: