Toysdaily 玩具日報

查看: 14799|回復: 21

[活動展覽] 小櫻與愉快的朋友們C3一日遊 (相140+) [圖片修複完畢]

去13/3果日... 11點入場... 成員包括... 褔佳一個... 雀仔一隻... 天才乙名... 小櫻乘壹... 即一檯麻雀...

唔係好多人排隊...

角川台灣...

有漫畫Apps... 唔知點收費呢... 如果係單行本1/3或者月費任睇就可以諗下...

播出唔少新番動畫/BD/DVD版嘅廣告片段...

有書仔睇...

有雜誌Sample同精品...

宣傳海報同看板...

「涼宮春日的驚愣 前/後」... 5月25日全球同日發售...

1/1 Gundam場刊同相關紀念品...

有原裝Gundam G Kit賣...

光之美少女海報... 嘩... 好大堆頭...

去到Alter... GSC... Max Factory... 嘅檔口... 係咁影...

跟住見到最新Gundam VS系列街機... 偷雞影咗一張...

到海洋堂... RevolTech...

夾公仔機... 因為對喱家嘢完全唔掂... 都係算數...

喱個唔多曉... 但只要填份問卷就送個電話保護殼...

好似係工口漫...

喱度就展出河森正治嘅作品相關產品...

行到SunRise... 播出大量作品片段...

但唔知點解會放喱啲嘢响樹...

1pm有古谷徹訪問...

古谷徹さん@C3日本動玩博覽2011

http://www.youtube.com/watch?v=s ... ure=player_embedded

蘿莉福爾摩斯...

原來可以中途離場... 只要响出口搵職員吸個會甩色嘅印... 就可以再次入場... 當然要帶住張飛啦...

去吔個下午茶餐...

返到會場繼續影...

輪到壽屋...

桐乃Figure... 品切...

Hobby Japan個檔口都係頗細... 但都有幾件好正嘅情景模型...

仲有其他嘢...

喱件... 正呀... 但有無人買?... 仲會用...

喱啲K-ON! 磁石貼... 好想買... 但幾貴下...

行到Bandai喇...

MG OO Raiser...

SD Gundam三國傳情景...

SHF...

超合金魂金毛獅王...

機戰OG Figure...

GFFMC OO Gundam Seven Sword...

GFFMC RX-78 Roll Out Color...

其他...

是日壓軸... "Ani-Son" Super Live in C3HK...

未開始前先...

演唱會開始!... 好High...

唔...

喱個見佢拍足全場... 好手力...

嘩... 騎膊馬...

話說被女人騎過... 衰十年嫁...

唔係所有歌都認得... 認得嘅有...

HEATS - 真。Getter Robot ~ 世界最後之日 OP2
感じてKnigh - 真マジンガー 衝撃! Z編 OP1
Glossy:MMM - &#21682;-Saki- OP1 <= 估唔到會唱喱首
Shining☆Days - 舞-HiME OP
Crystal Energy - 舞 - 乙HiME OP2 <=唔記得係咪喱首
微熱S.O.S!! - iDOLM@STER XENOGLOSSIA OP1
翼&#12399;Pleasure Line - 聖槍修女 (Chrono Crusade) OP <=喱首其實超好聽

最High果陣係唱...

勇者王誕生! - 勇者王&#12460;&#12458;&#12460;&#12452;&#12460;&#12540; OP
CHA-LA HEAD-CHA-LA - 龍珠Z OP

Encore就唱喱首...

SKILLS - 第二次超級機械人大戰Alpha 主題曲 <= High 到爆燈!...

但隨行&#22021;大牌福佳竟然唔曉囉... 失望...

HK$30玩足一日可以話非常抵... 尤其係個演唱會...

至於買&#21655;乜?...

都OK啦...

期待下一屆...

最後要感激所有從日本&#22175;&#22021;表演嘉賓同工作人員... 雖則故鄉發生超大災難... 但仍然好專業咁完成今次活動... 真係值得尊敬... 在比向所有日本朋友致敬及祝福... 希望災民可以盡快重建家園...

相影得麻麻地... 還望各位多多包函... 仲有希望唔會咁快爆Bandwidth...

小櫻上
What a detail report that must add marks for support!  :71:

U got a lot of good stuff and I'm also enjoy the show very much!  :)

p.s. Hope Japan can be recovered soon...
:71:影左好多相, 多謝分享:58:大部份都係囡囡
哈哈, 這張相, &#21873;&#21873;可以被人遮住我~~~~呵呵
小瓔, 同你緣慳一面添~~~呵呵~~~~
一擊殺虫果隻我買唔到>"<
我係聽完演唱會先去睇
果陣已經賣哂....淨係買左隻combat

點解我去左2日 都仲係有d野睇唔到咖呢..例如用過果條...
好多囡囡~~~:30:

都係b記&#21873;我~~~隻oo應該係metal build唔係GFFMC~~~:58:

隻兇鳥係Composite ver ka?~~~~幾靚:73:
頭像被屏蔽
我都有去live,而且c3覺得好過香港果個,雖然攤檔比較少。
關於那條內褲,我還向朋友笑言是男裝,因為比我穿的男裝內褲還要大。
:71:好詳盡既報導~我尼D冇時間去既~都感受到現場氣氛

正正正
正,樓主,真係辛苦你啦。
very detail sharing:$, thanks!
咩都睇唔到
好詳盡,好多好物:43: thank
唔知點解我咩都睇唔到......
唔通我唔夠聰明..:79: