Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 保衛地球大基地 P5 update

本人都係覺得甘樣“室“晒D機械人入個櫃度比較亂﹐有D曬左既感覺﹐:67:
好似隻超獸甘﹐比隻EX GETTER 1 擋住左﹐有D戥樓主唔抵..:55: (順碎個人意見﹐勿插)
我都知香港方細﹐所以都好期待樓主可以有地方續隻擺好拒再影﹐一定好得人驚:69:
不過大大既機械人收藏真系好震驚:47: :47:

期待期待:52: :52:
冇計呀~~ 要隻隻一字排開代價比天高呀
我久唔久會變陣後排移上前呀
:76: 超合金大基地 !!!!
正:71:
太多了吧   挑一點鐘意的出來放  比d空間佢地  會靚好多
d圖終於睇得番~~~次次睇都覺得好勁~~~~:shiny:
快d updated下啦 ~~~ :52:
:71:
Dai Dai, your collection is the benchmark for chogokin's collector!  
Awesome!
update 了呀
update 了呀
車 發表於 4-3-2010 10:13 AM

勁呀~~~~:$

搬大屋~~~玩具櫃又可以擴建~~~真開心 :handshake: 唔知幾時先到我 ~~~ :unhappy:
南原基地出黎未~~~:57:
搬左屋入晒盒仲未爆返出黎呀~~~ 得d新隊員入住基地炸 ><~懶

pack野發覺隻max 4g g石過期 ,全隻龜裂好慘 新版1.5 會唔會咁呢?
老大.你猛拉
小弟佩服你啊
你的大軍比我多啊

尼幾個月都冇乜必買之物 ,主打都係平平地既tf 同合金魂

fansproject 戰鬥派係我2010既top 5呀  超型又多花神好玩到呢~
war of cybertron 外型都算唔錯  變科幻車冇咁悶呢...

robot魂尼期買小左都係等跌下先入。 最驚喜係初號機,舊野可以掉晒佢了
飛影當然唔小得啦。前陣睇atv配音macross 又買隻炮灰1a玩下又幾好feel。