Toysdaily 玩具日報

查看: 6072|回復: 57

[分享討論] 其實HT為何不推出 Ironman 2 嘅 Mark 2?

頭像被屏蔽
其實我都係因為Mark II係第2集打過下 我先想要.
唔知係咪因為 Ironman 2 入面嘅 Mark 2跟之前分別不大,還是沒有分別?不過當然希望出埋啦~
頭像被屏蔽
呢條問題我一早問過亦send 過去ht 但冇回應
基本來講佢係可以出過 黑人ver.
即mark II 配黑人頭.....
呢條問題我一早問過亦send 過去ht 但冇回應
基本來講佢係可以出過 黑人ver.
即mark II 配黑人頭.....
neweasonlss 發表於 13-3-2011 01:35 PM

正呀 , 再補多個齋Rhodes頭就好:71:
出就好囉:77:
宜家mark2真係比d炒家炒到上天:70:
HT 曾經力谷 MK 2 (送心口power unit, Tony 頭雕, VIP 加送半身雕像)

銷量仍然不是很理想 (產量少是MK 2 天價原因)

HT 會不會再次冒這個險..........:o
因為第2 集既Mark II 基本上同第一集既Mark II 冇咩分別
坦白講根本現在市場有一批因為iron man 2而現ht 的新客而且為數不少....
其實出新版mark II or mark I 絕對有市場∼
因為第2 集既Mark II 基本上同第一集既Mark II 冇咩分別
ilovetoys 發表於 13-3-2011 01:51 PM

但HT出既 有好大既分別呢....
坦白講根本現在市場有一批因為iron man 2而現ht 的新客而且為數不少....
其實出新版mark II or mark I 絕對 ...
neweasonlss 發表於 13-3-2011 01:58 PM

幾多新客? 有冇 3~4000??

收支平衡最低限度要生產 3,000

鋼模閒閒地起碼幾十萬一個, 一款隨時用3~4個.......:49:
正呀 , 再補多個齋Rhodes頭就好
歐比旺.肯諾比 發表於 13-3-2011 01:39 PM

係bor~
再出可以跟 齋黑人頭~~
又可以比大家一雞2味~~~
ilovetoys 發表於 13-3-2011 01:51 PM

HAHAHAA.........入面個人樣咪唔同~
頭像被屏蔽