Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: zzzdx

[活動展覽] C3圖 -- 請大家也一起為在日本的所有人送上祝福

呢幾日都無心機攪d玩具..淨係睇佢地既新聞..覺得佢地好慘..海嘯果幾個地方就更恐怖..其實佢地一向都有防災意識..但呢次地震真的很強烈..心諗如果大陸或香港有d咁既事...算la..都係唔好諗:67:......真係唔知有咩方法可以幫到佢地...
一早搵晒識果班啦~
報晒平安喇~
:(
祝福各位日本人
不過在圖中留意到 C3 有Gundam Extreme VS 玩(該不是我眼花嘛)
focker@focker 發表於 13-3-2011 04:08 PM

有,免費試玩
:cool: ......小時候看卡通,提材好多都係怪物襲擊日本......城市被毀........油鈷爆炸.....當時睇得我地好開心的.......但當這些事件在現實世界中發生時.........心裏的沉痛非常.......心想天災人禍是多麼可怕..................日本人在這場驚天地的天災中,告訴世人他們高尚的民族精神........沒有襯火打劫......人人守秩序........仲主動幫人,身為中國人的我們應該好好反思......祝願世界和平!在日本受災的朋友快點得到幫助再過新生活!
:64:
:64::64:
:64::64::64::64::64:
祝願各日本朋友平平安安, 加把勁!!
頭像被屏蔽