Toysdaily 玩具日報

查看: 2475|回復: 20

[吹水專區] 有冇大大覺得璇美人其實不太美...........

個人覺得她的nose有點怪, 身材也很矮, 因什麼偏要叫她"美人"??? 是反諷她嗎??? :58:
反之小弟近期發現另一位"真•璇美人"真的很美, 也是來自國內的......:shy:
純討論, 璇美人fans勿插......:77:

"真•璇美人"朱璇......:35:

"廣義璇美人"劉璇........:45:
你唔係用華裔小姐嚟同運動員比下嘛....
藝人既靚系化裝比併
如果邊個真系吾化裝公開示人都可以靚到"dum"一聲的話我做佢粉絲
你唔係用華裔小姐嚟同運動員比下嘛....
Devil_Fudou 發表於 10-3-2011 01:53 PM

其實也不是有心拿來比, 只是剛巧大家個名都有個璇字, 又是國內人吧了:77:
藝人既靚系化裝比併
如果邊個真系吾化裝公開示人都可以靚到"dum"一聲的話我做佢粉絲
lacus 發表於 10-3-2011 03:11 PM

相信絕大部分藝人上鏡都會化妝的, 包括魯芬, 新城DJ路芙和欣宜, 大家的樣貌都會有所提升, 但還是會有美醜之分吧! 而老實說, 小弟認為不化妝的朱璇還是比化"行"妝的廣義璇美人更美一點........:^:77::65:
相信絕大部分藝人上鏡都會化妝的, 包括魯芬, 新城DJ路芙和欣宜, 大家的樣貌都會有所提升, 但還是會有美醜 ...
00_GUNDAM 發表於 10-3-2011 03:47 PM

我相信魯芬同路芙都比較忠於原著!

有時,唔靚冇問題架。唔cute靚要扮先難頂。
if u can see her leg , then u will know how pretty she  are :34:
璇美人呢個朵係佢做運動員時人地對佢既稱呼
事實上劉璇喺一眾同期中國運動員當中,確實係美人一名
SHOCKER 發表於 10-3-2011 02:59 AM

我諗唔止同期啩,中國有史以嚟嘅運動員嚟講,佢都應該算係美人一名啦我諗
我相信魯芬同路芙都比較忠於原著!

有時,唔靚冇問題架。唔cute靚要扮先難頂。
呂品器 發表於 10-3-2011 03:52 PM

"唔cute靚"........好句!:71:
if u can see her leg , then u will know how pretty she  are
立即註冊1 發表於 10-3-2011 03:52 PM

大大咁講反而想見識下........以前冇乜睇奧運:(
大大咁講反而想見識下........以前冇乜睇奧運
00_GUNDAM 發表於 10-3-2011 04:36 PM

haha, i hope u get my meaning la, hahahhaah.....:34:
SHOCKER 發表於 10-3-2011 03:59 PM

如果用返國內頂級運動員來比, 我覺得未來霍太好過佢少少.........少少咋:36:
如果用返國內頂級運動員來比, 我覺得未來霍太好過佢少少.........少少咋
00_GUNDAM 發表於 10-3-2011 04:39 PM

我以前都覺得佢好靚,
不過自從有人話佢似梁思浩之後,
每次見到佢,都有陰影~~~~~
我以前都覺得佢好靚,
不過自從有人話佢似梁思浩之後,
每次見到佢,都有陰影~~~~~
Garycharm 發表於 10-3-2011 04:48 PM

我都睇過佢變洗米華個gif!!:no:
不過霍公子對佢有愛就是...........:p