Toysdaily 玩具日報

查看: 7591|回復: 13

[新品消息] G.E.M. Series 浪客劍心-明治劍客浪漫譚- 緋村劍心

G.E.M. Series 浪客劍心-明治劍客浪漫譚- 緋村劍心 (G.E.M.シリーズ るろうに剣心-明治剣客浪漫譚- 緋村剣心)發售日:2011年6月下旬預定 メーカー希望小売価格:税込7,140Yen(6,800+税5%)
PVC???
有無大圖呀:50:
有無大圖呀
Gackt 發表於 10-3-2011 12:16 AM
no problem , here U are
G.E.M. Series 浪客劍心-明治劍客浪漫譚- 緋村劍心 (G.E.M.シリーズ るろうに剣心-明治剣客浪漫譚- 緋村剣心) 【初回生產限定 和月伸宏先生繪畫的劍心簽名板!】
發售日:2011年6月下旬預定 メーカー希望小売価格:税込7,140Yen(6,800+税5%)
【初回生産限定 和月伸宏先生描き下ろし 「剣心」色紙プレゼント!】
世界でたった1枚!貴重な色紙を当てよう。詳しくはパッケージにて!

G.E.M. Series 浪客劍心-明治劍客浪漫譚- 緋村劍心 限定Ver. (G.E.M.シリーズ るろうに剣心-明治剣客浪漫譚- 緋村剣心 流通限定Ver.)
發售日:2011年6月下旬預定 メーカー希望小売価格:税込7,140Yen(6,800+税5%)
緋村劍心~~~~!!??
頭像被屏蔽
个样好像不太似
:71:
飛天御劍流:handshake:

最深印象就係有最快嘅拔刀術,同時有最快嘅收刀術 【龍鳴閃】。

側面睇拔刀齋嘅造型眼神唔夠兇狠喎。

唔知山口式幾時會出佢呢.............

我都係覺得少年版既劍心係最型~~~ :71:
最深印象就係有最快嘅拔刀術,同時有最快嘅收刀術 【龍鳴閃】。

側面睇拔刀齋嘅造型眼 ...
iorik 發表於 10-3-2011 05:54 PM

我最記得係逆刀刃:34:
我最記得係逆刀刃
ilovetoys 發表於 10/3/2011 22:49

e~係wor....睇唔清楚, 兩個ver. 把刀係唔係都會唔同定一杯樣??
e~係wor....睇唔清楚, 兩個ver. 把刀係唔係都會唔同定一杯樣??
saihttam 發表於 11-3-2011 01:11 AM

睇唔清楚喎....