Toysdaily 玩具日報

街機小隊...戰士名單, 戰情, 討論, 新兵招募綜合區...(戰兵再臨)

原帖由 阿姆羅古華多羅 於 2006-9-23 03:01 發表

鋼之鍊袭術士,點會咁易死,hoho
:):):)

戰兵大人最鍾意摧毀由鋼鐵組成o既野...
各位偉大既DX戰士, 準備好今晚殺戮未? :*:*

原帖由 阿姆羅古華多羅 於 2006-9-23 03:00 發表

渣古邊夠鐵球打,你冇睇08小隊咩?:*

乜你唔知...o係我手上既舊渣係同一般渣古唔同既咩? :!

就係快3倍爆 :x

原帖由 hime 於 2006-9-23 12:11 發表
各位偉大既DX戰士, 準備好今晚殺戮未? :*:*

乜你唔知...o係我手上既舊渣係同一般渣古唔同既咩? :!

就係快3倍爆 :x

你瘋了嗎:?
我所使用的機動戰士才是天下無敵的:shy:
因為我是ace嘛~:)
原帖由 茂利大魔王 於 2006-9-23 12:32 發表

ace 都有敗在本戰兵大人之下的時候...無敵?

到你可以戰勝本大人, 加上一分都冇扣過, 先出聲啦...

唔好忘記, 我係 7 萬分記錄保持者...
尋既開戰果陣, penny24hk 打左比我, 我冇聽到...sorry....  :@
完全唔記得左你...sorry...下次一定唔會再o甘樣...
原帖由 茂利大魔王 於 2006-9-23 12:32 發表

ace...你輸左喎...點呀...天下無敵??
原帖由 Gil_8 於 2006-9-24 13:49 發表
尋既開戰果陣, penny24hk 打左比我, 我冇聽到...sorry....  :@
完全唔記得左你...sorry...下次一定唔會再o甘樣...

算啦 下之開戰至俾我做砲灰:!
原帖由 hime 於 2006-9-20 09:55 發表
seed唔o岩我呢d手腳慢既老野玩架喇 :'(
幾時黎番次DX殺戮大戰呀隊長? :lol

唔係呀, 尋晚你 seed 打得唔錯...
原帖由 Gil_8 於 2006-9-23 10:23 發表

戰兵大人最鍾意摧毀由鋼鐵組成o既野...

鋼袋wo.....3隻腳wo.....
有咩用,都斷左隻:oh:
原帖由 Gil_8 於 2006-9-24 15:31 發表

咪"tam"我啦, 連SC都唔識既人打seed系列冇可能有作為 :ice:
下次既DX大戰靠隊長籌備喇 :shiny:
原帖由 K動戰士渣古 於 2006-9-24 15:36 發表

鋼袋wo.....3隻腳wo.....
有咩用,都斷左隻:oh:

後生仔,你尋日冇出現,睇唔到我用鐵球擊沉幾部渣古o既英姿,算你好彩,如果唔係,你會以渣古呢個外號為恥!hoho:p:p:p:p
原帖由 Gil_8 於 2006-9-24 15:31 發表

hime o係我帶領下,好輕易咁就打爆o左seed 啦

尋日我都帶領住你連番戰勝john同hime 聯手雜牌軍,有我o係度,係絕對無敵o架!放心啦!
:!
原帖由 阿姆羅古華多羅 於 2006-9-24 23:12 發表

hime o係我帶領下,好輕易咁就打爆o左seed 啦

尋日我都帶領住你連番戰勝john同hime 聯手雜牌軍,有我o係度,係絕對無敵o架!放心啦!
:!

同你打電腦時都有d驚險鏡頭...不過我知呢個係我既問題黎~! :cool:
唯獨無緣o係seed d同你架核彈一戰...
原帖由 hime 於 2006-9-25 00:00 發表

同你打電腦時都有d驚險鏡頭...不過我知呢個係我既問題黎~! :cool:

o係seed d同我架核彈一戰?果種恐怖感我怕你受唔住:!
原帖由 hime 於 2006-9-25 00:00 發表

o甘就要打返場啦!

:shiny: