Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hobby Japan Mook 假面騎士 / 幪面超人 W 特寫寫真集「切札」

始終 ngng 最終可能會有電王咁嘅成就 (大家都係由小林靖子編劇), 但應該唔會動搖到 W 同埋 Kuuga ...
garykctse 發表於 6-3-2011 01:17 PM

你要比地位... 電王 > W 喎 :36:
咁一開頭就話姐
依家播左廿幾集但係D野仲炒到好誇喎
manlok 發表於 6-3-2011 11:30 AM

炒係近期風氣,你要將覺得炒..=去support你覺得ooos係正...係近期炒風甘勁的時候講係無意思..近期D人係セ都炒一鑊~

同埋你會發現有D product係有價無市...

你睇埋W kuuga Faiz..響鬼..龍騎..den -o ..etc都係覺ooos正先講吧~

我最初入W DX腰帶時係可以係shop以吾炒價入..即以往甘多rider DX 腰帶的一向行貨價...
正呀!:shiny:
你要比地位... 電王 > W 喎
玩具 發表於 6/3/2011 14:10

Den O <-> W => apple <-> orange

好難比喎 (小弟冇完全睇過電王, 真係唔敢答) :(
回復 34# garykctse
兩套都係平成佳作
兩套我都鍾意
但客觀來講 Den-O hit 過 W 好多...
頭像被屏蔽

係日本講人氣一定係Den-O最高了~
佢淨係額外劇場版都4,5套..東映rider系列都係首次..
同埋見佢夾住其他rider出的情況都吾少(其實係新rider要借佢人氣)..kiba,W,甚至來緊35週年都要有埋佢lead住...
不過現時都仲係得 W 獨立製作&#22021;消息, 要有 W + Den O (maybe OOOs...) 可能要到年尾甚至出年 lu

(ps W 兩套 OV 係 4 月同 7 月出)
死啦好想買tim.........
現身在大船,櫃台個兩位妹妹話冇得訂,話會有現有
現身在大船,櫃台個兩位妹妹話冇得訂,話會有現有
88643 發表於 6/3/2011 19:24

大船 == 笑慢對面間船船?

其實呢 d 書如果要訂, 可以試&#21523;去尖沙咀太陽神問&#21523;, 要現貨好多時要一出即入, 因為船船, soXo 未必會入咁多貨
大船 == 笑慢對面間船船?

其實呢 d 書如果要訂, 可以試&#21523;去尖沙咀太陽神問&#21523;, 要現貨好 ...
garykctse 發表於 6-3-2011 07:27 PM

唔係,見佢好似唔憂做咁
最衰今日太陽神唔開, 唔係可以去問&#21523;
佢 D 玩具香港無代理丫嘛
咪少 , 貴 , 炒囉...
好簡單...
玩具 發表於 6-3-2011 02:09 PM

日本果邊一樣炒喎:60:
香港D炒風蔓延埋過去:Q
炒係近期風氣,你要將覺得炒..=去support你覺得ooos係正...係近期炒風甘勁的時候講係無意思..近期D人係 ...
takeshi 發表於 6-3-2011 02:16 PM

我覺得正只係我既感覺無話咩SUPPORT:(
佢係我睇第一套咁我又覺得好睇
我未睇過其他無得比較
亦無話過佢一定好過其他
同埋炒=受歡迎只係照正常咁諗
可能你覺得OOO唔好睇但係照炒啦:o