Toysdaily 玩具日報

查看: 10822|回復: 13

[活動展覽] 【遲來的再遇】初一再遇高達@靜岡

【遲來的再遇】初一再遇高達@靜岡

最近,我懶得和缺乏創意拍照。即使這些旅行照片...
這次再遇再沒有在2009年的震撼力,可能是1:1 WhiteBase只會讓我的興趣

不管怎樣,享受!

Also see my album in 2009; Gundam@お台場 X Gundam@EFSF!
對酒當高 人生幾何
:71:
:handshake:
羨慕死朕:$
ching咩相機:shiny:
回復 4# jimchan829
D300 :)
大大你就好la, 初一果日咁好天仲可以見到富士山, 我初五先係名古屋落靜岡, 果日多雲到見唔到富士山 :no: 跟住初八由東京去大阪又係好多雲見到富士山 :49:
回復  jimchan829
D300
Gundam@EFSF 發表於 5-3-2011 06:34 PM

靚相:)
Great...:71::71::71:
:71:
:71::handshake:
大大你就好la, 初一果日咁好天仲可以見到富士山, 我初五先係名古屋落靜岡, 果日多雲到見唔到富士山  跟 ...
bbf1125 發表於 5-3-2011 19:38

cloudy weather all the trip?
好GJ呢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cloudy weather all the trip?
Gundam@EFSF 發表於 6-3-2011 09:33

唔止多雲係尾道同山口果兩日仲大風雪, 只係去到九州果個星期先見到太陽, 但上阿蘇果日又落雨 :die:
當我今年可以去到台場時, 你已經遠走靜崗.............:help: