Toysdaily 玩具日報

查看: 3580|回復: 10

[個人收藏] Gundam Gunpla 30th Club MG - 金勳章

Gundam Gunpla 30th Club MG - 金勳章

唔知香港有幾多人會好似我咁傻到揾人响日本幫手入會就係為咗換勳章同埋景品模型:)

:71:
Wow~~~
正喎:71:

我最多都係諗住訂多一部 1/144 permium box
不過yen紙貴:help:
正喎

我最多都係諗住訂多一部 1/144 permium box
不過yen紙貴
chlycab 發表於 3-3-2011 01:09 PM

哩套::?

又起雙飛:@ :47: 果時訂好似係18魚咁上下,唔知而家幾錢:?
:71:
very nice.  wish I know someone in Japan who can buy stuff for me.
very nice.  wish I know someone in Japan who can buy stuff for me.
哩套:

又起雙飛  果時訂好似係18魚咁上下,唔知而家幾錢
chukkkk 發表於 3-3-2011 01:36 PM

始終想砌起佢,唔入多隻唔得,果邊好多都1萬5yen起bid,返到香港都二金牛二魚左右
始終想砌起佢,唔入多隻唔得,果邊好多都1萬5yen起bid,返到香港都二金牛二魚左右
chlycab 發表於 3-3-2011 10:20 PM

我都想砌但係一諗起有幾隻係舊模要用膠水,透明膠落膠水就算用透明膠膠水及再小心都會唔多唔少有白化,結果都係企咗响度:ice:
有了6000元可以考慮一下