Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖

[其他] 正虎回水六千大元, 各位弟兄會唔會用來買12吋?

想買war machine ... :43:
:no: I really don't know what to choose!!!
1. i phone 5?!
2. a nice addition to saving plan to go Europe next year
3. lots of toys XD including 12 inches and 'Gum Mo Sei Wong'
:49:why so many must buy item this yr!!!!
頭像被屏蔽
你唔夠我等得耐
改咩名好? 發表於 3-3-2011 00:55

:67:
    你都未夠我等得耐~~我係你未出世時我已經等緊
我會買番支M134火神炮俾阿諾揸,有剩儲起去啦。
DX JOKER:shiny::52:
大家唔好咁興奮住 , 泛民好似話發起全港反對預算案 , 反對比CASH $6000 喎 !
大家唔好咁興奮住 , 泛民好似話發起全港反對預算案 , 反對比CASH $6000 喎 !
bandan大幹部 發表於 3-3-2011 06:29 PM

:help::time::no::ice::die::sad::79::50::72::31::56::26::63:
計我話羅左筆錢先念下買咩仲好啦∼都唔有冇變既∼
bandan大幹部 發表於 3-3-2011 06:29 PM

唔係化, 上次政改佢地出賣完香港市民, 今次又斷人財路?
如果真係我會帶M記E記同HT的單叫佢幫我找數.
我都好想去訂果隻有狗既 p 仔 同 mark v , 果六千好緊要 , 都唔知民主黨搞乜乂野 !
好克人憎 !
我都好想去訂果隻有狗既 p 仔 同 mark v , 果六千好緊要 , 都唔知民主黨搞乜乂野 !
好克人憎 !
bandan大幹部 發表於 4-3-2011 09:31 AM

冇錯,真係衰到無朋友,等我星期日帶埋隻12吋龍哥去打佢小人先。