Toysdaily 玩具日報

查看: 2672|回復: 12

[詢問] 沙巴有冇玩具舖??

下星期過去....唔知有冇玩具睇呢.......
forget the toy and enjoy sunshine/ beach & bikini a week .....la
如果你係過去長住就話問﹐但如果你過去玩幾日就咪玩啦﹐去到嗰邊仲褂住睇/買玩具﹐咁不如唔好去﹐D錢夠你買到嘔
我淨係知豆豆城咋:DD
如果你去KK, 都有好幾間... 但價錢唔平. :58:
去沙巴買玩具??
記得舊年TD 好似有個傻佬去過沙巴,:45:
寫過一篇沙巴玩具店介紹。
你試試用 TD 搜尋器 search 下「沙巴」。

美玩多,唔好太大期望~~~
我去亞塞拜薑...唔知有冇玩具舖呢?:34:
頭像被屏蔽
純粹心癮作遂o者:67:

做咕喱!!搭飛機!!搵自己笨咩:38:

香港店鋪一般售買的量產型玩具,基本上貨齊價平(托價品另計)

去得外遊!!就不要做回香港平日的例行動作(shopping)

好好享受陽光與海灘的旅程:)
下星期過去....唔知有冇玩具睇呢.......
我很快 發表於 2-3-2011 06:25 PM

大大! 你去沙巴公幹定旅行?! 如果去沙巴公幹, 放工去逛下玩具鋪都話勉強可以明白! 但係其實我覺得應該試下當地美食, 做下SPA仲好! 但係如果你去沙巴旅行, 就好好享受陽光海灘吧! 唔係人人都好似你咁幸福可以出國, 就算有........都唔係經常有機會可以享受咁優質0既海灘! 唔通你0係香港行唔夠玩具鋪咩?! 你唔係諗住0係沙巴可以搵到有乜0野心頭好沙巴有而香港冇! 而且仲會平過香港?!

P.S: 唉! 玩玩具係一種嗜好! 所有嗜好都唔好過份沉迷! 大大唔好做到冇0左玩具唔得..... 去到邊都將玩具掛0係身邊同咀邊! 我只係有感而發..... 不喜唔好插!
記得舊年TD 好似有個傻佬去過沙巴,
寫過一篇沙巴玩具店介紹。
你試試用 TD 搜尋器 search 下「沙巴」 ...
Garycharm 發表於 3-3-2011 12:18 AM

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-134529-1-1.html

剛好和你的名字一樣
但我相信不是你來的XD
等M記出叉燒包會吾會重易D?